sadece yüksek grafikli oyunlarda mı oluyor ? mesala pubg için grafikleri low aldınız zaman kapanıyor mu ?dostum 62 dereceydi PUBG de 80 fps veriyordu sıcak bile değil
Aynen ??sadece yüksek grafikli oyunlarda mı oluyor ? mesala PUBG için grafikleri low aldınız zaman kapanıyor mu ?
ultrada 80 fps veriyor neden low alıyımki ekran zaten 75hz lowda kapanmasa bile gerek yok bu sorunu .özsek yanisadece yüksek grafikli oyunlarda mı oluyor ? mesala PUBG için grafikleri low aldınız zaman kapanıyor mu ?
bir al dene low ayarlarda sorunun çözelim sonra istedigin kadar ultrada oyna yapalım mı öyle ?ultrada 80 fps veriyor neden low alıyımki ekran zaten 75hz lowda kapanmasa bile gerek yok bu sorunu .özsek yani
siyah ekran yiyip fanları fullüyormurx 580 r3 3100 b450 16 gb ram corsair vs650 psu var PC de ama rx 580 ekran kartım yüksek grafikli bir oyun oynarken kapanıyor
evetsiyah ekran yiyip fanları fullüyormu
abi kapanıyo denedim şimdibir al dene low ayarlarda sorunun çözelim sonra istedigin kadar ultrada oyna yapalım mı öyle ?
aynı sorun bendede var çözersen yaz ben çözemedim 1.5 aydır gta 5 rust pes20 dahil nerdeyse hepsinde kapanıyor 8k lık pc var bendede
@Abdullah Hacıgül forumda bu sorunu yaşayan baya bir kişi var ABİ ALLAH AŞKINA Bİ BAK ARTIkrx 580 r3 3100 b450 16 gb ram corsair vs650 psu var PC de ama rx 580 ekran kartım yüksek grafikli bir oyun oynarken kapanıyor
abdullah abiyi etiketle knk belki bakarevet
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi kapanıyo denedim şimdi
bendede 6k lık var nedense oynayamıyom hiçbişey neyse sağolaynı sorun bendede var çözersen yaz ben çözemedim 1.5 aydır gta 5 rust pes20 dahil nerdeyse hepsinde kapanıyor 8k lık PC var bendede
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül forumda bu sorunu yaşayan baya bir kişi var ABİ ALLAH AŞKINA Bİ BAK ARTIk
sendeki hangi model bendeki 4gb pulserx 580 r3 3100 b450 16 gb ram corsair vs650 psu var PC de ama rx 580 ekran kartım yüksek grafikli bir oyun oynarken kapanıyor