Rx 580 sıfır alınır mi

çin işi degilde xfx veya msinin falan denk geliyor arada onlardan almak daha mantıklı veya gtx 1650 tarzi bi kart da olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

570 8gb xfx kullanıyorum bugune kadar ne bir wattman ne coilwhine vs hiçbi sorun yaşamadim sadece biraz isiniyor oda termal macundan oldugunu düşünüyorum
Ben kartın eski olmasından dolayı arkadaşa 500 serisi almamasını ve sıfırının pahalı olmasından bahsettim. En basit şekil de 5000 serisi bir kart en düşük ayarda bile olsa Marvel Spider man 2 açıyor çünkü kart güncelleme alıyor ama 500 serisi için güncelleme yok.

Ben kartın eski olmasından dolayı arkadaşa 500 serisi almamasını ve sıfırının pahalı olmasından bahsettim. en basit şekil de 5000 serisi bir kart en düşük ayarda bile olsa Marvel Spider man 2 açıyor çünkü kart güncelleme alıyor ama 500 serisi için güncelleme yok.
hayır hocam 500 serisi kritik guncellemeleri almakta hayla tamamen destegi bitmiş degil
ekstradan konu sahibinin dedigi kart 4600 tl civarinda 1k daha arttırıp rx 6500xt alabiliyor benim tavsiyem 6500xt almasidir 8gb diye 580 alip vram uzerinden kazıklanmasını istemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,996
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri