hocam bunlara 8gb vrame gerek varmı ya
fifa 24 valo cs için
hocam en ucuz rx 580 izmirde 2.1k
1.5a 4gb iyi bence idareten max 1seneye kuzen almanyaya gitcek zaten
hocam bunlara 8gb vrame gerek varmı ya
fifa 24 valo cs için
hocam en ucuz rx 580 izmirde 2.1k
1.5a 4gb iyi bence idareten max 1seneye kuzen almanyaya gitcek zaten
hayır hocam darboğaz dediğimiz bir olay varya
genelde işlemci ekran kartını beslemez onun için yüksek çözünürlük yüksek ayarlar kullanılır
720p olduğu için ekran kartı az kullanılcak işlemci performans veremicek(yanlışım olabilir tam anlatamadım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir durumda işlemciniz tam performansta çalışsa dahi ekran kartınız tam kapasitede çalışamaz. Çünkü işlemcinizden gelen veri ve talimat yükü, ekran kartı için düşük kalır. Ekran kartına yeterli veri ve talimat girişinin olmamasının nedeni ise işlemcinizin ekran kartınızın hızına yetişememesidir.
en dandik rx 580 tam 1.5k onlarda arızalı 1200 1300e de var ama arızalı
arızalı fiyatına sağlam bence baya iyi
genelde işlemci ekran kartını beslemez onun için yüksek çözünürlük yüksek ayarlar kullanılır
720p olduğu için ekran kartı az kullanılcak işlemci performans veremicek(yanlışım olabilir tam anlatamadım)
Böyle bir durumda işlemciniz tam performansta çalışsa dahi ekran kartınız tam kapasitede çalışamaz. Çünkü işlemcinizden gelen veri ve talimat yükü, ekran kartı için düşük kalır. Ekran kartına yeterli veri ve talimat girişinin olmamasının nedeni ise işlemcinizin ekran kartınızın hızına yetişememesidir.
en dandik rx 580 tam 1.5k onlarda arızalı 1200 1300e de var ama arızalı
arızalı fiyatına sağlam bence baya iyi
ekran kartu yük altında çalışmaz çok ta sıkıntı olmaz yanlış mı düşünüyorum (bilgim yok bu konuda ondan öğrenmeye çalışıyorum sorum değişik olabilir kbb)