RX 580 VS RTX 2070 hangisi en iyi en uzun gider?

Rikka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
740
RX 580 alan arkadaşlarım bana RTX 2070 alınmaz diyor.Aynı FPS'leri alıyoruz diyor.Ve Ultrada oynayabiliriz diyor.Açıkçası bunları duyunca da üzülüyorum.
Bu yüzden size sormak istedim.Güzelce anlatabilecek birisi var mı?Hangi kart kaç yıl Ultrada gider ve Hangi en uzun süre gider?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Dur nE ?

RX 580 alan arkadaşlarım bana RTX 2070 alınmaz diyor.Aynı FPS'leri alıyoruz diyor.Ve Ultrada oynayabiliriz diyor.Açıkçası bunları duyunca da üzülüyorum.
Bu yüzden size sormak istedim.Güzelce anlatabilecek birisi var mı?Hangi kart kaç yıl Ultrada gider ve Hangi en uzun süre gider?
Arkadaşın inşallah şaka yapıyordur.

Bende RX 580 var, benim bu 75 derece de alev alan 580 nimle o arkadaşların ağzına vururum.

2070 ile 580 nin aynı FPSleri alması mümkün değil.

Sen sistem toplamaktada sıkıntı yaşabilirsin o arkadaşlar ile, sen en iyisi bütçeni belirtip bir konu aç sana sistemi toplayalım.

Umarım arkadaşın rüya görüyordur yoksa bu hiç normal değil

Arkadaşarın doktora görünse iyi olur.Youtube'ye yaz bakalım RX580 Vs RTX2070

tabı olm ne sandın sen rx 580 heyt be aslanım rtx 2070 kafa tutuyor ıste buna guclu kart derım(!)

Senin arkadaşların mal haberin olsun

Ciddiye alma :D

Arkadaşın seninkinden kötü bilgisayarı olduğu için kendini avutuyor

Bende RX 580 var, benim bu 75 derece de alev alan 580 nimle o arkadaşların ağzına vururum.

2070 ile 580 nin aynı FPSleri alması mümkün değil.

Sen sistem toplamaktada sıkıntı yaşabilirsin o arkadaşlar ile, sen en iyisi bütçeni belirtip bir konu aç sana sistemi toplayalım.
yq knk adam dogeu soyluyor rx580 1080pde 4k oynatan 2070ile ayni fps 4k da 2070le oynarsan 1080p rx580 performansi verir fjfkgkgk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,374
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri