Rx 580 8GB lı bir sistem alacağım, bilmem faydası olur mu ama kasanın içi serin olması için güzel fanlı iyi soğutan kasalardan istiyorum bunun ekran kartını soğutmada faydası olur mu ? Olursa da hangi kasayı önerirsiniz f/p olursa mutlu olurum.
merhaba ben şu anda kasa toplıcak olsam aklımdaki kasa olarak bu vardı istersen bir göz atRx 580 8GB lı bir sistem alacağım, bilmem faydası olur mu ama kasanın içi serin olması için güzel fanlı iyi soğutan kasalardan istiyorum bunun ekran kartını soğutmada faydası olur mu ? Olursa da hangi kasayı önerirsiniz f/p olursa mutlu olurum.
Tamam, ama kasanın fan yerlerinin açık olduğunu nasıl anlayacağım fotolardan pek anlaşılmıyor ?Iyi soğutma için fan yerlerinin açık olması lazım havayı daha iyi alsın diye kasalara bı öyle bak derim
Rx 580 8GB lı bir sistem alacağım, bilmem faydası olur mu ama kasanın içi serin olması için güzel fanlı iyi soğutan kasalardan istiyorum bunun ekran kartını soğutmada faydası olur mu ? Olursa da hangi kasayı önerirsiniz f/p olursa mutlu olurum.
YouTubeTamam, ama kasanın fan yerlerinin açık olduğunu nasıl anlayacağım fotolardan pek anlaşılmıyor ?