Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
GTX 1660s bulursunuz o bütçede. Hatta biraz arttırıp Rx 5700xt bakın.Anladım peki rx 580 mi yoksa 1060 6gb mı tercih etmeliyim
hocam son seriler farklı ama şu an 500 serisi yazılım olarak sıkıntılı diye bliyorum2 senedir kullanıyorum bir kere sorunla karşılaşmadım
Soğutması nasıl bu modelin? Aşırı kalitesiz hissiyatı veriyor.
valla hocam hiçbir fikrim yok örnek açısından attım. gigabyte windforce kadar kötü olacağını düşünmüyorum. bi termal macun yenileyebilir alacak arkadaşSoğutması nasıl bu modelin? Aşırı kalitesiz hissiyatı veriyor.
Rx 5700xt için pek çıkabileceğimi sanmıyorum ama 1660s bakacağımGTX 1660s bulursunuz o bütçede. Hatta biraz arttırıp Rx 5700xt bakın.
Referans modeliymiş, 2500 civarına daha iyi soğutmalı bulunur bevalla hocam hiçbir fikrim yok örnek açısından attım. gigabyte windforce kadar kötü olacağını düşünmüyorum. bi termal macun yenileyebilir alacak arkadaş
Hocam 3K düşürebilirsiniz, geçen forumdan bir arkadaş 3K düşürmüştü.Rx 5700xt için pek çıkabileceğimi sanmıyorum ama 1660s bakacağım
Hayırlısı hocam bakacağımReferans modeliymiş, 2500 civarına daha iyi soğutmalı bulunur be
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 3K düşürebilirsiniz, geçen forumdan bir arkadaş 3K düşürmüştü.
Bilmiyorum wattman hiç yemedim xfx fatboy modeli mevcut sorunsuz kullanıyorum 2 yıldırBende kullanan 10-15 kişi tanıyorum, hepside aşırı derecede şikayetçi wattman gib hatalardan dolayı. Zaten Rx 590 diyoruz minig canavarı bu, piyasada bir tane bile temiz Rx 590 kalmamıştır.
Bilmiyorum hocam teknoloji işi şans işi bende sorun olmadı diye başkasında da sorun olmayacak diye bir şey yok iyice araştırıp alınması gerekhocam son seriler farklı ama şu an 500 serisi yazılım olarak sıkıntılı diye bliyorum
Evet 1070 aldım güzel bir fiyata sistemim şu şekilde oldu oyunlarda sıkıntı yaratır mı?RX 590 sakın alma, GTX 1070 zorla.
Sistem güzel olmuş güle güle kullan.Evet 1070 aldım güzel bir fiyata sistemim şu şekilde oldu oyunlarda sıkıntı yaratır mı?
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd Ryzen 5 5500
Anakart:Gigabyte b450mh
Ram:Hyperx Fury 8x2 16gb ram
Ekran kart: Msi Geforce Gtx 1070 Gaming 8gb
Psu:600w
Ssd:120gb
Hdd:1tb
Ssdyi en yakın zamanda m2 ye geçireceğim.