VitoScaletta
80+ Gold
bişey olucağını sanmıyorum benpower ne alayım ucuza var mı tavsiye ediceğiniz ?
bişey olucağını sanmıyorum benpower ne alayım ucuza var mı tavsiye ediceğiniz ?
piyasada yok o yüzden hep ikinci el var yoksa performans açısından tabi rx 590niye 1650 super öneriyonuz 1650 super nere rx590 nere az düşünüp cevap yazın
bende rx 570 var hiç bir sıkıntı yaşamıyorum yanlış bilgilendirmeyelimöncelikle şunu belirtiyim amd kötü bir markadeğil ama hem rx 590 eski nesil olması ve sürücü ile uğraşman gerektiğinden yeni nesil sürücü sıkıntısı olmayan gtx 1650 almanı tavsiye ederim
peki ryzen 5 2600 için maximum alıncak kart hangisi darboğaz yapmayacak amabende rx 570 var hiç bir sıkıntı yaşamıyorum yanlış bilgilendirmeyelim
rtx 2060peki ryzen 5 2600 için maximum alıncak kart hangisi darboğaz yapmayacak ama
konuyla ne alakası var ?peki ryzen 5 2600 için maximum alıncak kart hangisi darboğaz yapmayacak ama
düzeltmeniz için teşekkür ediyorum ben genel amd sorunlarından bahsetmek istemiştimbende rx 570 var hiç bir sıkıntı yaşamıyorum yanlış bilgilendirmeyelim
2021 deyiz sürücü sorunu yaşıcağını sanmıyorum. önemli değil.düzeltmeniz için teşekkür ediyorum ben genel amd sorunlarından bahsetmek istemiştim
Bütçeniz varsa 600 alın yoksa 500power ne alayım ucuza var mı tavsiye ediceğiniz ?