ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Son iki ürün kaldı.
ayrı ayrı 9500 e toplanabiliyor daha ucuz para vermek isteyenler koşsun![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Son iki ürün kaldı.
Gayet güzel![]()
Son iki ürün kaldı.
64 bit ekran kartı sıkıntı![]()
Son iki ürün kaldı.
9500 9900 TL ye 1660 super ve 2060 sistemler varken kesinlikle alınmaması gereken bir sistem
gtx 1660 super ekran kartlı sistem kaç sene götürür yani daha doğrusu gtx 1660 super ekran kartı kaç sene götürür hala iyi bir kart mı ?9500 9900 TL ye 1660 super ve 2060 sistemler varken kesinlikle alınmaması gereken bir sistem
Hocam şuan ben de 6500 XT var. Bundan bir ay önce 1660 Ti vardı. Tabi ki kiyaslanamaz çünkü biri 1650 ye yakın ekran kartı. Ve net pişmanım. Beyaz eşya alacağim diye sattim. Şimdi yerini ariyorum gerçekten çünkü Fps olarak baya fark vargtx 1660 super ekran kartlı sistem kaç sene götürür yani daha doğrusu gtx 1660 super ekran kartı kaç sene götürür hala iyi bir kart mı ?
umarım alırsında kanka benim soruya cevap vereydin keşkeHocam şuan ben de 6500 XT var. Bundan bir ay önce 1660 Ti vardı. Tabi ki kiyaslanamaz çünkü biri 1650 ye yakın ekran kartı. Ve net pişmanım. Beyaz eşya alacağim diye sattim. Şimdi yerini ariyorum gerçekten çünkü Fps olarak baya fark var
Hala net iyi kart kankaumarım alırsında kanka benim soruya cevap vereydin keşke![]()
Bütçem olsaydı alırdım dostum. Kâr neden koymuyorsun üstüne? 8400 TL'den ilana koyabilirsin.Arkadaşlar, aynı konu olduğu için yazmak istedim.laptop aldığım için fazlalık oldu sadece kontrol amaçlı kurdum hepsi kutulu faturalı.İnanin 1 lira dahi kâr beklemiyorum ihtiyaci olan ulaşıp alabilir 7700TL