AMD Gpu'nun Üzdüğü Förk
80+ Bronze
6500xt alıcam, bir kaç haftadır böyle şeyler yazılıyor korkmaya başladım
Hocem bende rx 6500 xt kullanıyorum aynı hata bende vardı driverı silip yeniden yüklediğimde düzelmişti sorun heralde arka planda driver ın çalışmamasıMerhaba arkadaşlar RX 6500 XT ekran kartı aldım driver olarak AMD Software꞉ Adrenalin Edition yükledim fakat oyunlarda siyah ekran veriyor ve sonra monitör hdm girişi bağlı değil diyor.
Reset attıktan sonra AMD Software꞉ Adrenalin Edition açılmıyor AMD radeon software warning hatası veriyor aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcıdan RX 6500 XT sürücü günceleştirdikten sonra Adrenalin Edition açılıyor fakat tekrardan hep aynı sorunlar tekrarlanıyor çözümü varmı ?
hocam ben yaklaşık 1 ay 20 gündür kullanıyorum sadece 1 kere o hatayı aldım driver silip yüklediğimde düzelmişti6500xt alıcam, bir kaç haftadır böyle şeyler yazılıyor korkmaya başladım
Hocam benim tam sorunum da bu neyden kaynaklanıyor yeni aldığım ekran kartından dolayı mı yada psu tam güç veremediğin dolayi anlayamadımHocem bende rx 6500 xt kullanıyorum aynı hata bende vardı driverı silip yeniden yüklediğimde düzelmişti sorun heralde arka planda driver ın çalışmaması
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ben yaklaşık 1 ay 20 gündür kullanıyorum sadece 1 kere o hatayı aldım driver silip yüklediğimde düzelmişti
Psu normalde yeter diye düşünüyorum ama ne kadar kullanıldığına bağlı uzun süre kullandiysan 300 w olmuştur yetmiyor olabilir ayni guncellemeyi ben yaptım hic Bir sorun yokSistem özellikleri
- Işlemci: Ryzen 5 2400G.
- Anakart: ASUS Prime B350M-K AMD B350 AM4 Ryzen™ DDR4 3200+(O.C.) MHz USB 3.1.
- RAM: Kingston 8 GB (2x8GB) HyperX Predator Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V XMP (16 GB)
- SSD: Samsung 250GB 860 Evo SATA 3.0 (okuma 550 MB / yazma 520 MB) SSD.
- HDD: WD Blue 3, 5" 500GB 32MB SATA III 6Gb/s 7200 RPM.
- Power: Xigmatek X-Power serisi 400W 80Plus güç kaynağı.
- XFX Speedster QICK 210 RX 6500 XT Core Oyun RX-65XT4DBDQ 64 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemcıyi daha onceden apu olarak kulanıyordum.
4 aydır kullanıyorum sirun yok coil whine dışında6500xt alıcam, bir kaç haftadır böyle şeyler yazılıyor korkmaya başladım