RX 6500XT Driver sorunu.

hocam format atın demedim ki zaten.
Siyah ekran olayı falan oluyormuş pek güvenemedim sonra kartım bozulmasın biraz takıntılıyım böyle kalsam zararı olur mu kursam ? hep
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam format atın demedim ki zaten.
1660729204834.png

Siyah ekran olayı falan oluyormuş pek güvenemedim sonra kartım bozulmasın biraz takıntılıyım böyle kalsam zararı olur mu kursam ? hep

1660729204834.png
Hata bu amd software açılmıyor yüklüyorum driveri pcyi baştan başlatıyor kuruyorum açılıyor.

Hata bu amd software açılmıyor yüklüyorum driveri pcyi baştan başlatıyor kuruyorum açılıyor.
böyle şeylerden ekran kartı bozulmaz, hep kurmanın zararı olurmu bilmem de uğraşılacak şey değil
hocam siz benim dediğim adımları sırasıyla denediniz mi?

böyle şeylerden ekran kartı bozulmaz, hep kurmanın zararı olurmu bilmem de uğraşılacak şey değil
hocam siz benim dediğim adımları sırasıyla denediniz mi?
hayır korkuyorum o siyah ekran olayından korkuyorum youtube da flash bellekle format şeyi alın dedi korktum ya :(

Alıntıyı görüntüle

1) Öncelikle https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 bunu indirin, ardından ekran kartınızın https://www.amd.com/en/support/grap...d-radeon-rx-6500-series/amd-radeon-rx-6500-xt 22.5.1 sürümünü indirin.
2) İnternet bağlantınızı kesin, önce Amd Uninstallerı kullanın, güvenli moda girmek isteyecek uyarı olarak verdiği her şeye evet deyin, ardından (internet kablosunu takmayın halen), indirdiğiniz 22.5.1 sürümünü kurun. (Kurduktan sonra takabilirsiniz internet kablosunu.)
Ondan sonra Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri güç düğmelerini yapacaklarını seçine tıklayın, şuan da kullanılmayan ayarları değiştir deyip hızlı başlatmayı devre dışı bırakın.

format şeyi derken ne altıyorsunuz anlamıyorum. ben size bildiğim çözümü sundum denemek sizin keyfinize göre.
Bu ddu ile driveri silip yüklediğimde siyah ekran hatası alabiliyormuşum youtubedaki adam format dosyası kurun flash belleğinize bu hatayı alırsanız format atın dedi.

çok fazla ddu kullandım ben hiç öyle bir şey yaşamadım tabi siz bilirsiniz
Yaptım dduya bi girdim gezginlerden indirdim bu arada virüs kapar mıyım?
Dduya girdiğimde eski gt 420 nvidia kartımın driveri varmış onu sildim amdyi sildim kapat aç yaptım pcyi silinmedi driver.

Yaptım dduya bi girdim gezginlerden indirdim bu arada virüs kapar mıyım?
Dduya girdiğimde eski gt 420 nvidia kartımın driveri varmış onu sildim amdyi sildim kapat aç yaptım pcyi silinmedi driver.
gezginlerden virüs yemezsiniz de yinede orijinal sitesinden indirin. önce windows güncellemeleri yapın sonra windows güncellemelerini kapatın. sonra ddu indirin kendi sitesinden güvenli modda hem amd hemde nvidia driverları silin. sonra amd'nın sitesinden recomended sürüm driverı indirip temiz kurulum yapın.

gezginlerden virüs yemezsiniz de yinede orijinal sitesinden indirin. önce windows güncellemeleri yapın sonra windows güncellemelerini kapatın. sonra ddu indirin kendi sitesinden güvenli modda hem amd hemde nvidia driverları silin. sonra amd'nın sitesinden recomended sürüm driverı indirip temiz kurulum yapın.
Gezginlerden indirdim yaptım her şeyi sildim ikisinin 22.5.1 WHQL sürümünü indirdim kapatıp açtım bilgisayarı silinmedi driver.

Gezginlerden indirdim yaptım her şeyi sildim ikisinin 22.5.1 WHQL sürümünü indirdim kapatıp açtım bilgisayarı silinmedi driver.
söylediğim adımları yapıp gene sonuca varamadıysanız benim aklıma daha bir şey gelmiyor malesef. en kökten çözüm format olacak, yada başka bir çözüm bulmanız gerekecek.

söylediğim adımları yapıp gene sonuca varamadıysanız benim aklıma daha bir şey gelmiyor malesef. en kökten çözüm format olacak, yada başka bir çözüm bulmanız gerekecek.
Hayır hayır siz çok yanlış anlıyorsunuz bilgisayarım kapatıp açıldığında amd software driveri kendiliğinden siliniyordu, yaptım ddudan bütün driverleri sildim eski nvidia kartımın ve amd kartımın 22.5.1 WHQL sürümünü kullanıyordum yükledim sonra bilgisayarı kapatıp açtım driver silinmedi. sorun çözüldü yani. :D yanılş anladınız beni

Hayır hayır siz çok yanlış anlıyorsunuz bilgisayarım kapatıp açıldığında amd software driveri kendiliğinden siliniyordu, yaptım ddudan bütün driverleri sildim eski nvidia kartımın ve amd kartımın 22.5.1 WHQL sürümünü kullanıyordum yükledim sonra bilgisayarı kapatıp açtım driver silinmedi. sorun çözüldü yani. :D yanılş anladınız beni
hmm tamamdır

Geri