ekran kartı ve işlemcinin kullanımı aniden düşüp iniyor süreklikesin bir şey söylenmez de stabilite konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz?
işlemci nedir?ekran kartı ve işlemcinin kullanımı aniden düşüp iniyor sürekli
işlemci nedir?
sıcaklık değerleri nasıl çakılmalık pek bir durumu yok ayrıca hangi oyunlarda çakılıyorSIGMA-RULES Toplama Oyuncu Bilgisayarı İncelemesi | Donanim Arşivi
Fiyat/performans odaklı sistem incelemelerine bu sefer Itopya'nın SIGMA-RULES kod adlı toplama oyuncu bilgisayarıyla devam ediyoruz. Bu sistemdonanimarsivi.com
sistem bu sadece psu değişti 500w
lol oynarken ornegın boyle fps 250lerde ama kasıyor gıbı yanı anlamadım bende sıcaklık değerler ekran kartı 47 derecede islemci derecesine nasıl bakabilirimsıcaklık değerleri nasıl çakılmalık pek bir durumu yok ayrıca hangi oyunlarda çakılıyor
bu sorun olmadan once bılgısayar dondu yanı işlem yapamadım anlık donmalar yaşadım reset attım sonra oldu bu sorunsıcaklık değerleri nasıl çakılmalık pek bir durumu yok ayrıca hangi oyunlarda çakılıyor
Fpsi sabitlemeyi dene 144 gibi bir şeye o zaman sıkıntı azalır sıcaklıkları msi afterburner ile takip edebilirsinlol oynarken ornegın boyle fps 250lerde ama kasıyor gıbı yanı anlamadım bende sıcaklık değerler ekran kartı 47 derecede islemci derecesine nasıl bakabilirim
Ehm, driverları ddu ile silip yenilemeyi denediniz mi ?lol oynarken ornegın boyle fps 250lerde ama kasıyor gıbı yanı anlamadım bende sıcaklık değerler ekran kartı 47 derecede islemci derecesine nasıl bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu sorun olmadan once bılgısayar dondu yanı işlem yapamadım anlık donmalar yaşadım reset attım sonra oldu bu sorun
hocam denemedım ama denemyede korkuyorum wattman benzeri bi hata vardı yenı psu aldım düzeldi tekrar oynamak ıstemıyorum cok sorun olur muFpsi sabitlemeyi dene 144 gibi bir şeye o zaman sıkıntı azalır sıcaklıkları msi afterburner ile takip edebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ehm, driverları ddu ile silip yenilemeyi denediniz mi ?
bir şey olmaz ddu ile silip 24.8.1 kurmayı denehocam denemedım ama denemyede korkuyorum wattman benzeri bi hata vardı yenı psu aldım düzeldi tekrar oynamak ıstemıyorum cok sorun olur mu
en gunceldeyim hocamen güncel sürümü kullan
amd cleanup utility ile silip tekrar yükleen gunceldeyim hocam