Neler Yeni

RX 6500XT EN İYİ DRİVER SÜRÜMÜ HANGİSİ?

iameray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eray yıldız
En stabil ve en iyi sürümü hangisidir?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,941
İsim
Emre siyah
kesin bir şey söylenmez de stabilite konusunda sıkıntı mı yaşıyorsunuz?

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,941
İsim
Emre siyah

iameray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eray yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıcaklık değerleri nasıl çakılmalık pek bir durumu yok ayrıca hangi oyunlarda çakılıyor
lol oynarken ornegın boyle fps 250lerde ama kasıyor gıbı yanı anlamadım bende sıcaklık değerler ekran kartı 47 derecede islemci derecesine nasıl bakabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıcaklık değerleri nasıl çakılmalık pek bir durumu yok ayrıca hangi oyunlarda çakılıyor
bu sorun olmadan once bılgısayar dondu yanı işlem yapamadım anlık donmalar yaşadım reset attım sonra oldu bu sorun

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,941
İsim
Emre siyah
lol oynarken ornegın boyle fps 250lerde ama kasıyor gıbı yanı anlamadım bende sıcaklık değerler ekran kartı 47 derecede islemci derecesine nasıl bakabilirim
Fpsi sabitlemeyi dene 144 gibi bir şeye o zaman sıkıntı azalır sıcaklıkları msi afterburner ile takip edebilirsin

bu sorun olmadan once bılgısayar dondu yanı işlem yapamadım anlık donmalar yaşadım reset attım sonra oldu bu sorun
Ehm, driverları ddu ile silip yenilemeyi denediniz mi ?

iameray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Eray yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fpsi sabitlemeyi dene 144 gibi bir şeye o zaman sıkıntı azalır sıcaklıkları msi afterburner ile takip edebilirsin

Ehm, driverları ddu ile silip yenilemeyi denediniz mi ?
hocam denemedım ama denemyede korkuyorum wattman benzeri bi hata vardı yenı psu aldım düzeldi tekrar oynamak ıstemıyorum cok sorun olur mu

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,941
İsim
Emre siyah
hocam denemedım ama denemyede korkuyorum wattman benzeri bi hata vardı yenı psu aldım düzeldi tekrar oynamak ıstemıyorum cok sorun olur mu
bir şey olmaz ddu ile silip 24.8.1 kurmayı dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Ümit Öztürk
en güncel sürümü kullan

Top Bottom