Rx 6500xt görüntü vermeme

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşla merhaba i3 8100 msi h310m pro vd 8gb ramli bir sisteme sahibim ekran kartı olarak bugün rx 6500xt aldım ancak monitörüm eski olduğu için görüntü dönüştürücü ile hdmi girişine bağladım ancak görüntü alamadim. Dönüştürücü çalışıyor bizzat denedim.

Arkadaşla merhaba i3 8100 msi h310m pro vd 8gb ramli bir sisteme sahibim ekran kartı olarak bugün rx 6500xt aldım ancak monitörüm eski olduğu için görüntü dönüştürücü ile hdmi girişine bağladım ancak görüntü alamadim. Dönüştürücü çalışıyor bizzat denedim.
Sistem calisiyo mu? Televizyona bağlamayı dene bir de ve ekran kartında kırmızı bir ışık falan var mı biraz daha açık belirt

Hocam hdmi kablosu yok elimde televizyona bağlıyamiyorum. Sistem calisiyor ekran kartının rgb issigi da yaniyor fanlar dönüyor ama görüntü alamiyorum bir de anakartta ışık yaniyor fotoğrafını birakiyorum simdi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam fotoğraf birakilmiyor boyutu fazla geldi diyor

Bu arada ilk power tuşuna bastığımda ekran kartı fanlari dönmeye başlıyor sonra duruyor ama isinmadigindan olduğunu düşünüyorum

Hocam kartı çıkarıp denedim sistemden hala görüntü yok bi aksilik var ama çözemedim anakart arıza işşigi yanmaya devam ediyor 4 isik var 2. Si biraz kötü bir tabir oldu ama fotoğraf birakamiyorum

Son düzenleme:
ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Geri