Neler Yeni

Öneri Rx 6600 almaya karar verdim

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Msi tercih etmemin sebebi marka olarak ve tamir olarak güvenilirler. İlk kartımda amd ve msi sorunu hemen çözdüler. Amd olduğu için büyük ihtimalle servise gönderme durumu olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6600 kullanıyorum memnun değilim amdnin driverları yüzünden bence nvidia al
Evet o sorunları biliyorum amd kullanıcısıyım ama msi olarak güvendiğim marka

Bende var bundan temiz 4070 super siparişi verdim. İyi bir teklife satabilirim kutusu vb duruyor.

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emre
1 sene kadar kullandım güzel kart ama biraz pahalıya almışsın. yarı fiyatına 2.el de çok temizini alabilirdin

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,967
İsim
göksel yurtcan
şuan aktif kullanıyorum driver sıkıntısı dendiği gibi 6*** serisinde çözülmüş durumda alınabilir

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Rx6600 kullanıyorum memnunum öneririm ama paran varsa ndivia al.

Yakard11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Deniz Yakar
6600 en fp ekran kartı ama rtx 4060 bile pyasada 10k fiyatı var zaten pcden anlıyorsan pek bir işleme gerek duymayacaksan gtx 1060 3gb bile pyiasada 2kya kadar düştü. sahibindenden bulunduğun ilde aratman en mantıklısı pinine wattına bakacaksın alacaksın bazı ürünlerin garantileri kfg leri hepsi tam olarak yarı fiyatına satılıyor boşuna 2 katını verme

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
6600 en fp ekran kartı ama rtx 4060 bile pyasada 10k fiyatı var zaten pcden anlıyorsan pek bir işleme gerek duymayacaksan gtx 1060 3gb bile pyiasada 2kya kadar düştü. sahibindenden bulunduğun ilde aratman en mantıklısı pinine wattına bakacaksın alacaksın bazı ürünlerin garantileri kfg leri hepsi tam olarak yarı fiyatına satılıyor boşuna 2 katını verme
ikinci al alma durumum yok nakit sıkıntımdan bunu zaten 2 ay sonra öde + 3 taksitle alacagım.Dediğiniz gibi ikinci el cok daha uyguna var

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,384
İsim
Hacı
Msi tercih etmemin sebebi marka olarak ve tamir olarak güvenilirler. İlk kartımda amd ve msi sorunu hemen çözdüler. Amd olduğu için büyük ihtimalle servise gönderme durumu olacağını düşünüyorum.

Satıcı Amazon mağdur etmezler zaten 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
137
Bu dünyada fanı olabileceğim tek şey BERSERK'tir
İsim
F.M.

Msi olsun isterse evrendeki en iyisi olsun sonuç olarak çip amd yazılım amd msi asus sadece sogutmasını ve kartın dışını oluşturuyor

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Msi olsun isterse evrendeki en iyisi olsun sonuç olarak çip amd yazılım amd msi asus sadece sogutmasını ve kartın dışını oluşturuyor
Servis ve garanti anlamında dedim kalite olarak demedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,930
Üyeler
161,526
Son üye
beratsahin
Top Bottom