Msi tercih etmemin sebebi marka olarak ve tamir olarak güvenilirler. İlk kartımda amd ve msi sorunu hemen çözdüler. Amd olduğu için büyük ihtimalle servise gönderme durumu olacağını düşünüyorum.Msı merc yerine Asrock challenger al 10 basar ventusa.
Evet o sorunları biliyorum amd kullanıcısıyım ama msi olarak güvendiğim marka6600 kullanıyorum memnun değilim amdnin driverları yüzünden bence nvidia al
5.000?Bende var bundan temiz 4070 super siparişi verdim. İyi bir teklife satabilirim kutusu vb duruyor.
Xfx alsın hepsinden iyi.Msı merc yerine Asrock challenger al 10 basar ventusa.
ikinci al alma durumum yok nakit sıkıntımdan bunu zaten 2 ay sonra öde + 3 taksitle alacagım.Dediğiniz gibi ikinci el cok daha uyguna var6600 en fp ekran kartı ama rtx 4060 bile pyasada 10k fiyatı var zaten pcden anlıyorsan pek bir işleme gerek duymayacaksan gtx 1060 3gb bile pyiasada 2kya kadar düştü. sahibindenden bulunduğun ilde aratman en mantıklısı pinine wattına bakacaksın alacaksın bazı ürünlerin garantileri kfg leri hepsi tam olarak yarı fiyatına satılıyor boşuna 2 katını verme
Satıcı Amazon mağdur etmezler zatenMsi tercih etmemin sebebi marka olarak ve tamir olarak güvenilirler. İlk kartımda amd ve msi sorunu hemen çözdüler. Amd olduğu için büyük ihtimalle servise gönderme durumu olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet o sorunları biliyorum amd kullanıcısıyım ama msi olarak güvendiğim marka
Msi olsun isterse evrendeki en iyisi olsun sonuç olarak çip amd yazılım amd msi asus sadece sogutmasını ve kartın dışını oluşturuyorMsi tercih etmemin sebebi marka olarak ve tamir olarak güvenilirler. İlk kartımda amd ve msi sorunu hemen çözdüler. Amd olduğu için büyük ihtimalle servise gönderme durumu olacağını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet o sorunları biliyorum amd kullanıcısıyım ama msi olarak güvendiğim marka
Servis ve garanti anlamında dedim kalite olarak demedimMsi olsun isterse evrendeki en iyisi olsun sonuç olarak çip amd yazılım amd msi asus sadece sogutmasını ve kartın dışını oluşturuyor