60 FPS alıyorsak bence yeterince akıcı zaten.AFMF açmadan +60fps alamıyorsan bir işe yaramıyor gerçekten.
Last of Us ta 6700xt ile deneyimledim dediğiniz durumu. Bazı sahnelerde 30-40 fps lere iniyordu. AFMF açınca 80-90 lara kadar çıksada akıcı değildi
Valla hocam bende Rx6600 kullanıyorum 60fps alıyorsam AFMF2 açınca 100 lere çıkıyor. Gerçek 100fps mi bilmiyorum ama ben hissediyorum o akıcılığı keza The last of us ta daBen 2 haftadır RX 6600 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 3060 alacaktım fakat denk gelmedi. 3060 12GB, RX 6600'den bir tık güçlü. Benzer fiyata 3060 12 bulursan daha tercih edilesi bir durum bence. AMFM ile 6600 daha iyi galiba ama AMFM "sözde" FPS arttırsa da akıcılık artmıyor. RDR 2'de 40 FPS aldığım zaman Radeon ayarlarından AMFM açıyorum Radeon FPS göstergesine göre 90 FPS civarına çıkıyor ama akıcılık aynı. Belki oyunun kendi içerisinden desteklemediği içindir.
intelin gpu sunda yazılımsal olarak yada donanımsal olarak kronik sorunlar varmıdır.ayni fiyata rtx bir ekran karti yok arc a750 bakabilirsin
Dediğim gibi RDR'de resmi destek olmadığından oyun içerisinden değil de Radeon'dan açtığımdan dolayı da olabilir. TLOU'da deneme imkanım olmadı ama hafta sonu deneyeceğim. Yukarıdaki arkadaşta TLOU da etkilemediğini söylemiş, garip. Gerçi 60 ile 100 arasında değil de 40 ile 80-90 arasında denemek lazım.Valla hocam bende Rx6600 kullanıyorum 60fps alıyorsam AFMF2 açınca 100 lere çıkıyor. Gerçek 100fps mi bilmiyorum ama ben hissediyorum o akıcılığı keza The last of us ta da
Tlou da tam ekran modu olmadığı için direk açamıyorsun çerçeveliye alıp AFMF yi açıp sonra alt+enter yaparak tam ekran yapman lazım hocam bilgin olsun ben birkaç gün uğraştım onunla.Dediğim gibi RDR'de resmi destek olmadığından oyun içerisinden değil de Radeon'dan açtığımdan dolayı da olabilir. TLOU'da deneme imkanım olmadı ama hafta sonu deneyeceğim. Yukarıdaki arkadaşta TLOU da etkilemediğini söylemiş, garip. Gerçi 60 ile 100 arasında değil de 40 ile 80-90 arasında denemek lazım.
hayir intelde oyle bir problem yok hatta yanliintelin gpu sunda yazılımsal olarak yada donanımsal olarak kronik sorunlar varmıdır.
yanlis bilmiyorsam intel rtx destekliyor ve 3060 ile ayni performansi veriyorhayir intelde oyle bir problem yok hatta yanli
Sorun değil hocamhocam hatam varsa şimdiden kusura bakmayın. daha yeni yeni öğreniyorum sayılır. yaşımın küçüklüğündende olabilir.
Akıcılığı arttırmayan yüksek FPSBen 2 haftadır RX 6600 kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. 3060 alacaktım fakat denk gelmedi. 3060 12GB, RX 6600'den bir tık güçlü. Benzer fiyata 3060 12 bulursan daha tercih edilesi bir durum bence. AMFM ile 6600 daha iyi galiba ama AMFM "sözde" FPS arttırsa da akıcılık artmıyor. RDR 2'de 40 FPS aldığım zaman Radeon ayarlarından AMFM açıyorum Radeon FPS göstergesine göre 90 FPS civarına çıkıyor ama akıcılık aynı. Belki oyunun kendi içerisinden desteklemediği içindir.