Yeni rx 6600 asus dual ekran kartı aldım fakat görüntü gelmiyordu bilgisayar açılırken asus anakart yazısı geliyor ancak sonrası gelmiyor bilgisayarcıya götürdüm ve dediği şey anakartın ekran kartını desteklemediği anakartım b450m dragon asus
Bilgisayarcı sana yanlış bilgi vermiş.Yeni rx 6600 asus dual ekran kartı aldım fakat görüntü gelmiyordu bilgisayar açılırken asus anakart yazısı geliyor ancak sonrası gelmiyor bilgisayarcıya götürdüm ve dediği şey anakartın ekran kartını desteklemediği anakartım b450m dragon asus
ve bazıları dolandırıcıkazıkçı
Bios güncel mi hocamYeni rx 6600 asus dual ekran kartı aldım fakat görüntü gelmiyordu bilgisayar açılırken asus anakart yazısı geliyor ancak sonrası gelmiyor bilgisayarcıya götürdüm ve dediği şey anakartın ekran kartını desteklemediği anakartım b450m dragon asus
Öyle bir durum söz konusu değil
BİOS Pilini söküp 1 dakika bekledikten sonra tekrardan takıp dener misin
Bios güncelBios güncel mi hocam
Bios'un güncel olmama ihtimalini düşünerek söylemedim zaten hocam söylediğimi yapma şansınız var mıdır?Bios güncel
Karabük te oturuyorum 150 binlik şehirKlasik bilgisayarcı tipi benim arkadaşıma göturseydin keşke sorunu çözüyor o
Ankara olsaydı götürebilirsinKarabük te oturuyorum 150 binlik şehir