Neler Yeni

Rx 6600 ekran kartı fanı kırıldı

Can...

80+ Platinum
Hocam aslında yapışir gibi geliyor 1 kanat sonuçta
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI mech 2x
Japon sürmek gibi bir hata yapayım deme yanlışlıkla içeri damlar fandan veya karttan olursun sonra en garantisi fanı değiştirmek ayranım dökülmesin misali is yapma eşeğini sağlam kazığa bagla sonra daha çok üzülürsün

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Rx6600 gibi bir kartı riske atma ucunda ölüm yok.Söyle ailene bir şey demezler fanı değişin,o şekilde kullanmanı tavsiye etmem.

Can...

80+ Platinum
Titreme sebebi anakarta sadece 2 vida takabildim
Hocam sen herşeyi yarım yamalak yapmışsın ki o kadar para veriyorsunuz yazık valla sağlam yapın işinizi sonucu daha kötü olabilir

NespaY

80+ Silver
Kompresör ile temizleme yaparken ekran kartının 1 adet fan kanadını kırdım japon ile yapıştırsam sorun olurmu ? şuan çok titreme ve ses yapıyor kart aile anlamasin diye çalıştırmadim .
Nasıl oldu bende 600W kompresör ile temizliyorum

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Japon sürmek gibi bir hata yapayım deme yanlışlıkla içeri damlar fandan veya karttan olursun sonra en garantisi fanı değiştirmek ayranım dökülmesin misali is yapma eşeğini sağlam kazığa bagla sonra daha çok üzülürsün
Arkadaşın dediği gibi sakın japon yapıştırıcı veya başka bir şey ile yapıştırayım deme ! Yaparsan kesin olarak kartın bir yerine damlayacak kesin!

Top Bottom