evet stok fan kullanıyorum ama bu drop gibi birşeydeğil bir düşüyor 15 20 saniye devam ediyorValorant oynarken fps drop yiyorsan işlemcin ısındığı içindir. Stok fan mı kullanıyorsun
sıkıntı yüksek ihtimal işlemcinin sıcaklığıyla alakalı. yinede başka oyunlarda drop giriyor muevet stok fan kullanıyorum ama bu drop gibi birşeydeğil bir düşüyor 15 20 saniye devam ediyor
Selam, imzanda R5 5600 işlemciyi 4,7GHz çalıştırdığını yazmışsın, var mı bir tutorial falan video vs?sıkıntı yüksek ihtimal işlemcinin sıcaklığıyla alakalı. yinede başka oyunlarda drop giriyor mu
As. Sadece bios tan frekans değerini 4700 yapıp 1.81 voltaj verdim o kadar.Selam, imzanda R5 5600 işlemciyi 4,7GHz çalıştırdığını yazmışsın, var mı bir tutorial falan video vs?
işlemci silikon kalitesine hangi programla bakıyordukAs. Sadece bios tan frekans değerini 4700 yapıp 1.81 voltaj verdim o kadar.
Edit: her işlemci için aynı ayar olmaz
Hiç bakmadımişlemci silikon kalitesine hangi programla bakıyorduk
önereceğiniz 1000 lirayı geçmicek fan varmısıkıntı yüksek ihtimal işlemcinin sıcaklığıyla alakalı. yinede başka oyunlarda drop giriyor mu
yok ama loldede garip bir fps düşüşü var 600 fps alırken şimdi 200 lerdesıkıntı yüksek ihtimal işlemcinin sıcaklığıyla alakalı. yinede başka oyunlarda drop giriyor mu
buda oyun içi görüntüHiç bakmadım
Kargoyu bekliyebilirsen ag400 al. Nays ile alırsan %15 geri ödeme yaparönereceğiniz 1000 lirayı geçmicek fan varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok ama loldede garip bir fps düşüşü var 600 fps alırken şimdi 200 lerde
tamam hocam çok teşekürlerKargoyu bekliyebilirsen ag400 al. Nays ile alırsan %15 geri ödeme yapar
Kargo uzun sürer diyorsan
ID-Cooling SE-214-XT ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu
ID-Cooling SE-214-XT ARGB Beyaz İşlemci Soğutucu Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Rica ederimtamam hocam çok teşekürler