https://www.gaming.gen.tr/urun/3259...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 5 yıldan fazla kullanmayı düşünüyorum Alınirmi sizce Hata filan alirmiyim
Oyun için alıyorum 5 yıl sonra Oyunu kaldırması filan önemli değil grafik kisariz AMD tarafından sorun yasamak istemiyorumOyun için alıyorsanız 5 yıl götüreceğini düşünmüyorum
bence 5 yıl falan düşük ayarlarda çok rahat götürür ama wattman hatası vesayre alabilirsinOyun için alıyorum 5 yıl sonra Oyunu kaldırması filan önemli değil grafik kisariz AMD tarafından sorun yasamak istemiyorum
6000 serisinde wattman sorunu yaşayan pek görmedim fakat kesin konuşmak hata olurOyun için alıyorum 5 yıl sonra Oyunu kaldırması filan önemli değil grafik kisariz AMD tarafından sorun yasamak istemiyorum
Watman 6 bin serisinde kaldı mı yabence 5 yıl falan düşük ayarlarda çok rahat götürür ama wattman hatası vesayre alabilirsin
3060 li sistemler. Çok pahalı 16k ucuz olsa alinir direkbence 5 yıl falan düşük ayarlarda çok rahat götürür ama wattman hatası vesayre alabilirsin
Yokmu yaşayan arkadaşımda yok aslindaWatman 6 bin serisinde kaldı mı ya
Kesin vardır ama nadir görülür3060 li sistemler. Çok pahalı 16k ucuz olsa alinir direk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yokmu yaşayan arkadaşımda yok aslinda
Bütçeniz nedir hocam3060 li sistemler. Çok pahalı 16k ucuz olsa alinir direk
15Kesin vardır ama nadir görülür
Bütçeniz nedir hocam
Ozaman en iyisi 6600 almak olacaktır hocam daha iyi bir sistem bulamadım 15k ya
Zamlardan önce 3060ti sistem 16 k ydi 7600 sistem 14 küsürdü3060 li sistemler. Çok pahalı 16k ucuz olsa alinir direk
Son driveri kurarım alır isem Wattman hatası nasıl çözülüyor pekibence 5 yıl falan düşük ayarlarda çok rahat götürür ama wattman hatası vesayre alabilirsin