Neler Yeni

Rx 6600 vs Rtx 2060 Sizce hangisi?

Can...

80+ Platinum
Uygunsuz Dil

akmehmet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
yaşar ataman
neden amd çunki ucuz oldugu için neden ucuz haatalı ve sorunlu oldukları için
knk sen her şeyi çok yanlış anlamışsın araştırmadan veya kişisel olumsuz tecrübelerinle bilmediğin konular hakkında yorum yapma gerçekten bir şey öğrenmek isteyen insanlara kötü örnek oluyosun

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
ibrahim can
dostum amd kullandım almadıgım hata kalmadı dıyorum element uydurma diyosun :D nvidia yazılım olarak mükkemmel tek sefer alıyosan nvidia al ama yok benim param cok 1 ay sonra hata verirse yenisini alırım diyosan git amd al
Sapphire RX590 Nitro+ SE 8 GB kullanıyorum çok memnunum 1 yıl içerisinde belki 3 veya 4 kere watman hatası almışımdır oda yt de gezinirken anlık bi dondu sonra ekran geri geldi bayadır da yaşamıyorum çok memnunum sizin şansınıza öyle gelmiş

Can...

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Abdulhamit Kılıç
İstediğimi derim sana mı sorcam
yetkili yokmu saygı sınırlarını aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sapphire RX590 Nitro+ SE 8 GB kullanıyorum çok memnunum 1 yıl içerisinde belki 3 veya 4 kere watman hatası almışımdır oda yt de gezinirken anlık bi dondu sonra ekran geri geldi bayadır da yaşamıyorum çok memnunum sizin şansınıza öyle gelmiş
bak adı ustunde wattman hatası almışsın nvidia al kafan rahat olsun hata alıcam korkusuyla pc almaya ne gerek var demi kendin diyosun HATA ALDIM DİYE

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
ibrahim can
yetkili yokmu saygı sınırlarını aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bak adı ustunde wattman hatası almışsın nvidia al kafan rahat olsun hata alıcam korkusuyla pc almaya ne gerek var demi kendin diyosun HATA ALDIM DİYE
pcyi aldktan 1 buçuk sene sonra oldu nası bileyim böyle olacağını

Can...

80+ Platinum
Top Bottom