Neler Yeni

RX 6600 Wattman hatası hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Arkadaşlar RX6600 Almayı düşünüyorum (şu kadar biriktir şunu al vs. demeyin lütfen bütçemin yettiği en düzgün kart bu ayrıca ikinci ele güvenmiyorum teşekkürler) amd kartlarında wattman hatasını araştırdım kimisi karttan kimisi psudan kaynaklı dedi güç kaynağım XTC COUGAR 600 +80 PLUS herhangi bi sorun çıkar mı sizce ayrıca güç kaynağımın sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim onun için bir program var mı ?

kaan.sri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Kaan Sarı
Hocam 3 aydır kullanıyorum hiç wattman ile karşılaşmadım

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mehmet Tan
Arkadaşlar RX6600 Almayı düşünüyorum (şu kadar biriktir şunu al vs. demeyin lütfen bütçemin yettiği en düzgün kart bu ayrıca ikinci ele güvenmiyorum teşekkürler) amd kartlarında wattman hatasını araştırdım kimisi karttan kimisi psudan kaynaklı dedi güç kaynağım XTC COUGAR 600 +80 PLUS herhangi bi sorun çıkar mı sizce ayrıca güç kaynağımın sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim onun için bir program var mı ?
2.ayımı dolduruyorum istemeden kötü psu olan frisbyli kasa almışım yine de bir sorun çıkmadı Rx6600 fiyatına göre her oyunu ultrada açıyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Sorun çıkarırsa parçasına göre değişiyor hocam. Benim karşılaştığım vakaların %80'ni RAM MHz kaynaklı ya da direk RAM kaynaklı oluyordu. (Özellikle senin şuanda kullandığın RAM'ler de bu sorunla karşılaşıyordum.) PSU kaynaklı da sorun yaşayanlar var elbette. Deneyip görmen en iyisi olur.

1905

80+ Silver
hocam wattman şans işi herkeste çıkmıyor ama wattman olsa bile biraz uğraşıp düzeltilebiliyor. bence fiyatına göre en düzgün kart piyasadaki

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,821
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Wattman ekran kartından kaynaklanıyor. Güç kaynağından olsa nvidia kartın nasıl düzgün çalışıyor o güç kaynağıyla. RX 6600 iyidir. Düşük bütçede fazla seçenek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wattman ekran kartından kaynaklanıyor. Güç kaynağından olsa nvidia kartın nasıl düzgün çalışıyor o güç kaynağıyla. RX 6600 iyidir. Düşük bütçede fazla seçenek yok.
evet seçenek yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam wattman şans işi herkeste çıkmıyor ama wattman olsa bile biraz uğraşıp düzeltilebiliyor. bence fiyatına göre en düzgün kart piyasadaki
inşallah hiç çıkmaz ya

Sorun çıkarırsa parçasına göre değişiyor hocam. Benim karşılaştığım vakaların %80'ni RAM MHz kaynaklı ya da direk RAM kaynaklı oluyordu. (Özellikle senin şuanda kullandığın RAM'ler de bu sorunla karşılaşıyordum.) PSU kaynaklı da sorun yaşayanlar var elbette. Deneyip görmen en iyisi olur.
peki nasıl çözdün ?

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Anonim Ankh
Ben de RX6600 kullanıcısıyım, bir kaç kez wattman uyarısı aldım, bu bir hata değildir, sadece bir sebepten dolayı ekran kartı driver ayarlarının sıfırlanmasıdır, driver ı güncellediğimden beri hiç wattman uyarısı almadım, driverda whql kararlı olan sürümü kullanın yeter.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
evet seçenek yok

inşallah hiç çıkmaz ya

peki nasıl çözdün ?
Senin anakartın için konuşacak olursam Advanced Mod da iken Ai Tweaker sekmesine girip D.O.C.P açıkken Memory Frequency kısmını 3533 MHz gibi bir tık düşük değere ayarlayarak çoğu arkadaşın sorununu bu yolla çözmüştük.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Hocam 3 aydır kullanıyorum hiç wattman ile karşılaşmadım
herhangi bi ayar yaptınız mı ?

2.ayımı dolduruyorum istemeden kötü psu olan frisbyli kasa almışım yine de bir sorun çıkmadı Rx6600 fiyatına göre her oyunu ultrada açıyor
anladım hocam

Senin anakartın için konuşacak olursam Advanced Mod da iken Ai Tweaker sekmesine girip D.O.C.P açıkken Memory Frequency kısmını 3533 MHz gibi bir tık düşük değere ayarlayarak çoğu arkadaşın sorununu bu yolla çözmüştük.
Anladım teşekkür ederim rx6600 almadan tüm çözüm yollarını araştırıyorum eğer başıma gelirse diye

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
herhangi bi ayar yaptınız mı ?

anladım hocam

Anladım teşekkür ederim rx6600 almadan tüm çözüm yollarını araştırıyorum eğer başıma gelirse diye
Sorun yaşarsan etiketle beni deneriz çözüm yollarını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Batuhan
Aldığımdan beri 7-8 aydır wattman bende de yok. Sapphire Pulse modeli.

Top Bottom