Neler Yeni

RX 6600 XT birbirine geçmiş mavi ekran hatası alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tarık Buğra
Selamlar yaklaşık 4 ay önce başka bir pcden RX 6600XT ekran kartı alıp kendi bilgisayarıma taktım. Öncesinde 1650s kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu. Ayrıca anakart ram ve işlemcimi de değiştirdim ama psu 700 watt diye eskisini kullanmaya devam ettim. Oyun oynarken en fazla 20 dakika sonra ya pc önce donuyor sonra 3 kare iç içe geçmiş mavi ekran hatası verip öyle kalıyor(genellikle karakter seçme ekranında) ya da kendini resetliyor hem de sürekli wattman bildirimi yiyorum. Kendi yazılımdan mhz ayarını düşürüyorum belli bir süre oynatıyor fakat sonuç yine aynı. Afterburnerdan değiştireyim dedim adrenalindeki ayarların hiçbiriyle oynamadan, bu sefer de eskisi gibi direkt karakter seçme ekranında çöküyor. Kimi ram fazla mhz kullanıyor diye öyle diyor, kimi psudan diyor ne yapmam lazım bir türlü çözemedim. İllallah ettim lütfen yardımcı olun. Nasıl çözülür, neyden kaynaklıdır? pc mi paramparça etmeme ramak kaldı. Bahsettiğim sorunun fotosunu ekte bırakıyorum. WhatsApp Görsel 2024-03-13 saat 21.00.39_123954dd.jpg

Sdbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sezai Sezai
Aynı sorunu ben de yaşıyorum, RX 6750 ve Ryzen 7600 sistemde. Çözebilen varsa ödül vereceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Cengiz önel
Selamlar yaklaşık 4 ay önce başka bir pcden RX 6600XT ekran kartı alıp kendi bilgisayarıma taktım. Öncesinde 1650s kullanıyordum hiçbir sıkıntı yoktu. Ayrıca anakart ram ve işlemcimi de değiştirdim ama psu 700 watt diye eskisini kullanmaya devam ettim. Oyun oynarken en fazla 20 dakika sonra ya pc önce donuyor sonra 3 kare iç içe geçmiş mavi ekran hatası verip öyle kalıyor(genellikle karakter seçme ekranında) ya da kendini resetliyor hem de sürekli wattman bildirimi yiyorum. Kendi yazılımdan mhz ayarını düşürüyorum belli bir süre oynatıyor fakat sonuç yine aynı. Afterburnerdan değiştireyim dedim adrenalindeki ayarların hiçbiriyle oynamadan, bu sefer de eskisi gibi direkt karakter seçme ekranında çöküyor. Kimi ram fazla mhz kullanıyor diye öyle diyor, kimi psudan diyor ne yapmam lazım bir türlü çözemedim. İllallah ettim lütfen yardımcı olun. Nasıl çözülür, neyden kaynaklıdır? pc mi paramparça etmeme ramak kaldı. Bahsettiğim sorunun fotosunu ekte bırakıyorum.Alıntıyı görüntüle
Hocam aynı sorun bende'de var çözebildinizmi sorunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,083,293
Üyeler
172,212
Son üye
mastercyto
Top Bottom