Clevo p670rs laptopum bilgisayarı açtıktan yaklaşık 2 dakika sonra WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatasıya mavi ekran veriyordu. Bios güncellemesini bulabildiğim son sürümüne güncelledim. Hala aynı hatayı almaya devam edince formatlamayı denedim. Diski sıfırladıktan sonra temiz bir şekilde kurulum yapayım derken windows yüklemesi %10 civarında ssd boşken gene hata verdi ve şu anda açılmayan işletim sistemi kuramadğım bir bilgisayarla kaldım. İ5 3317u işlemcili eski bilgisayarımdan söktüğüm hdd ile tekrardan giriş yaptım ama açıldıktan 3 dakika sonra tekrar aynı kodla mavi ekran hatası aldım. Sorunun depolama kaynanaklı olmadığını düşünüp arkadaşın bilgisayarından söktüğüm ddr4 2133 mhz ram ile tekrar m2 ssd üzerine vindows kurmayı denediğimde aynı hatayı verdi. Kurtarma ekranında cmd açıkken biosda hiçbir sorun yok ama windows kuramıyorum bilgisayara. Arkadaşın bilgisayardan mdsched.exe ile kendi ramimi test ettim ama ramde de bir sorun bulamadı o cihazda sorunsuz çalışıyor.
Bios güncellemesini bulmam çok uzun zamanımı aldı belki yeni bir güncelleme vardır ama internet üzerinden bulamadım. Güncellemeden önceki ve sonraki sürüm fotoğraflarını paylaştım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Anakart P65_67RSRP
Gtx 1070 i7 6700hq
128 gb m2 ssd
8gb ddr4 2400 mhz ram
Bios güncellemesini bulmam çok uzun zamanımı aldı belki yeni bir güncelleme vardır ama internet üzerinden bulamadım. Güncellemeden önceki ve sonraki sürüm fotoğraflarını paylaştım. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Anakart P65_67RSRP
Gtx 1070 i7 6700hq
128 gb m2 ssd
8gb ddr4 2400 mhz ram