F.A.L.C.O.N
80+
Dahası
Eğer alacaksanız Asus Dual, Sapphire Nitro+, Asus TUF veya MSİ Gaming x Trio alın. (Rog Alırsanız da Çok Şeker Olur)
Çok iyi model değil fakat üzecek modelde değil idare eder. Bütçe max 6500 demiş MSI 6650XT'den başka seçenek yok. Bende isterim 200TL çıkıp 6700 almasını fakat yapacak bir şey yok.
Böyle düşük bütçeli sistemler önerdiğiniz tarz modelleri almanın akla mantığa sığar bir yanı yok onun yerine daha iyi işlemci anakart SSD veya soğutucu alabilirEğer alacaksanız Asus Dual, Sapphire Nitro+, Asus TUF veya MSİ Gaming x Trio alın. (Rog Alırsanız da Çok Şeker Olur)
sen diğer markalar takılmaya devam et hocam o zaman ne diyeyim. Saydığım Ürünlerin Gerek Soğutması Gerek OC Si ile Gayet Güzel Performans Sergiliyorlar Ayrıca ASUS Dual Ne kadar Pahalı Olabilir hadi ROG ve Gaming X Trio yu ayıralım.O zaman bu model bunun dışında önermem yada çok az bir para daha koyup 6700 tekrar ediyorum msi mech önermemASUS Dual-rx6650xt-o8g 8gb 128bit Gddr6 Dp/hdmı Pcı 4.0 Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Dual-rx6650xt-o8g 8gb 128bit Gddr6 Dp/hdmı Pcı 4.0 Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle düşük bütçeli sistemler önerdiğiniz tarz modelleri almanın akla mantığa sığar bir yanı yok onun yerine daha iyi işlemci anakart SSD veya soğutucu alabilir
Bende zaten en son Asus Dual önerdim ama rog gaming x Trio nitro+ falan çok anlamsız çünkü o bütçede herşeyin en kalitelisi alınmaya çalışıyor sadece ekran kartına çalışmanın anlamı yok demek istedim diğer markalarla takıl derken ne demek istediniz ben afox önermişim gibisen diğer markalar takılmaya devam et hocam o zaman ne diyeyim. Saydığım Ürünlerin Gerek Soğutması Gerek OC Si ile Gayet Güzel Performans Sergiliyorlar Ayrıca ASUS Dual Ne kadar Pahalı Olabilir hadi ROG ve Gaming X Trio yu ayıralım.
XFX Afox palit vs demek istiyorum ben alırken her zaman 300 500 fazla veririm 2 hafta geç olsun almak istediğim şey gerekirse aceleci değilim yaniBende zaten en son Asus Dual önerdim ama rog gaming x Trio nitro+ falan çok anlamsız çünkü o bütçede herşeyin en kalitelisi alınmaya çalışıyor sadece ekran kartına çalışmanın anlamı yok demek istedim diğer markalarla takıl derken ne demek istediniz ben afox önermişim gibi
Hocam 3080 ile kullanılır mı monitör 2kyapmaz 5600 ü 3070 le bile kullanabilirsiniz
R5 5600 x ile 5600 arasında böyle bişey vardı 6600 tercihidir 2 3 FPS için fazla paraya gerek yokAnakart: B450M K II
İşlemci: R5 5600
Ram : NEO FORZA 1x16 GB Ram 3600MHZ
SSD: Kingston NVMe M.2 SSD
Arkadaşlar ekran kartı seçiyordum youtube de karşılaştırma videolarına baktım arada 2-3 Fps fark var hatta bazen 6600 XT daha önde. Ne yapmalıyım ? Hangisini almalıyım ?
Xfx ve palit kaliteli bir marka hocam siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ben hep kaliteli markalar önerdim Asus Dual vs. Siz geçmiş afox diyorsunuz ben zaten önceki mesajda yazdım afox önermişim gibi konuşuyorsunuz dedim siz hala aynı şeyi yazıyorsunuzXFX Afox palit vs demek istiyorum ben alırken her zaman 300 500 fazla veririm 2 hafta geç olsun almak istediğim şey gerekirse aceleci değilim yani
%7 8 lere varana kadar olur hatta 10 ları bulur tavsiyem intelde 12700kf 12900 en kötü 12600k ryzen de ise 5700x 5900xHocam 3080 ile kullanılır mı monitör 2k
6120 liradan 6700 satıldı bu hafta nerdeydin mübarek biraz bekleyin acele etmeyin tekrar girer indirime.bütçe 6400 :/
max 6500
2 ci 16 alıcam yakında
16x2 yapıcam
Kardeşim anlamıyor musun? Sana afox kullanıyorsun demedim XFX ve Palit de MSİ Gaming x Trio ve Asus TUF, Rog serilerine göre daha kötü kartlar ayrıca bana kalırsa 300 500 fazla verip aynı modelin TUF veya Dual serisini alması öneririm yani sizlik bir şey yok. Palit falan geçin abi bunları Asus MSİ varken bu sayılanlar marka değilXfx ve palit kaliteli bir marka hocam siz yazdıklarımı okumuyorsunuz ben hep kaliteli markalar önerdim Asus Dual vs. Siz geçmiş afox diyorsunuz ben zaten önceki mesajda yazdım afox önermişim gibi konuşuyorsunuz dedim siz hala aynı şeyi yazıyorsunuz
%7 8 lere varana kadar olur hatta 10 ları bulur tavsiyem intelde 12700kf 12900 en kötü 12600k ryzen de ise 5700x 5900x
Evet ama arkadaşın bütçesi kısıtlı ondan dolayı dedim anladım demek istediğinizKardeşim anlamıyor musun? Sana afox kullanıyorsun demedim XFX ve Palit de MSİ Gaming x Trio ve Asus TUF, Rog serilerine göre daha kötü kartlar ayrıca bana kalırsa 300 500 fazla verip aynı modelin TUF veya Dual serisini alması öneririm yani sizlik bir şey yok. Palit falan geçin abi bunları Asus MSİ varken bu sayılanlar marka değil
Sıkıntı yok yanlış anlaşılmalar olabilir iyi günlerEvet ama arkadaşın bütçesi kısıtlı ondan dolayı dedim anladım demek istediğiniz
1080p'de ufak darboğaz yapar çok rahatsız etmez. 2K'da ise rahat besler.Hocam 3080 ile kullanılır mı monitör 2k