Amazon linkini atarmısınız6650 xt amazonda 6400 TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
darboğaz yaparmı R5 5600 ile ?
Öyle de bana böle demediler xdtamam, abi bide Athlon 3000G de iyi fiyatına göre merak etme
Hocam ben bu modeli gördüm bilerek önermedim msi mech modellerinin soğutması sıkıntılı kötü önermem her gördüğünüz kartı nasıl olsa aradığım model diyip almayın marka modelde önemli 6650xt de alabileceğiniz en ucuz kart
O yüzden 6700 önerdim 100 TL daha ucuz ve üst model bir kart
6700 daha ucuzken neden herkes 6650xt öneriyor6650XT al geç.
6700 nerede daha ucuzdu hocam kb görmedim?O yüzden 6700 önerdim 100 TL daha ucuz ve üst model bir kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
6700 daha ucuzken neden herkes 6650xt öneriyor
Attığım linklere bakarsanız önceki mesajlarda görürsünüz6700 nerede daha ucuzdu hocam kb görmedim?
Hocam bu kartı almak istiyor ama. Tabii ki 6700 daha iyi olur sadece VRAM avantajı bile yeterde bütçe çıkmıyorsa yapacak bir şey yok. 6650XT'de güzel kart.Attığım linklere bakarsanız önceki mesajlarda görürsünüz
Hocam önceki mesajları okumamışsınız galiba bu kartın yani mech serisini önermem ısınma sorunu var soğutmaları iyi değilHocam bu kartı almak istiyor ama. Tabii ki 6700 daha iyi olur sadece VRAM avantajı bile yeterde bütçe çıkmıyorsa yapacak bir şey yok. 6650XT'de güzel kart.
Çok iyi model değil fakat üzecek modelde değil idare eder. Bütçe max 6500 demiş MSI 6650XT'den başka seçenek yok. Bende isterim 200TL çıkıp 6700 almasını fakat yapacak bir şey yok.Hocam önceki mesajları okumamışsınız galiba bu kartın yani mech serisini önermem ısınma sorunu var soğutmaları iyi değil