RX 6600 XT VS RTX 3060

Arkadaşlar bu iki ekran kartından hangisini önerirsiniz genelde fps oyunları oynuyorum ve bf 1,bf 5,gta 5 bu gibi oyunlar oynuyorum hangi ekran kartını önerirsiniz.
6600XT

fps verip görüntüyü çöp etse ne etmese ne hocam dlss hem daha iyi kalite veriyor hatta değiştirmiyor bile fpsdede gözle görülür artış sağlıyor fps önemlidir ama çamur gibi gördükten sonra istersen 1000fps al
Benim için önemli olan görüntü degil fps dir ve ileride duzeltirler.
Sanki DLSS ilk çıktığında cok ii di ya.🤣

6600xt daha iyidir ama yeni çıkan güncel şeylerde amd ekran kartları genelde tökezliyor nvidiadada böyle sorunlar çok nadir ama ginede 6600xt öneririm
Post automatically merged:

fsr ile dlss karşılaştırlamaz aralarında çok fark var
Arkadaşlar alıcağım ekran kartı eğer amd olursa rx6600xt de dual olur 3060 da rtx vision oc olur hangisi birde gerçekten sonradan amd kötüleşiyor mu o zaman direk 3060 bakarım.

Bir oyuncu için kesinlikle 6600XT.

reis tamamda sonradan kötü oluyor diyor yukarıdaki arkadaş.
Zamanla kötüleşen ekran kartı mı olurmuş, icat çıkartıyorlar. Zamanla sürücüler iyileşir arada hatalı sürücü çıkar sonra tekrar düzeltirler. Yazılım sorunlarında tek amd suçlamak yanlış kullanıcı hatası ve bilgisizliği kaynaklı sorun yaşayan da çok. Ben yıllarca kullandım bi sorun yaşamadım, ekran kartı bu kullanması çok zor bir şey değil. Bir iki sorun olursa da çözülür abartılıyor.

Geri