Bence psu'dan kısılmaz hocam.RX 6600 XT'yi besliyebilecek en UCUZ PSU hangisi?
En ucuz derken kaliteli en ucuz. Şuan bende SHP V2 650W var. Kartı daha almadım ama aldığımda CPU kablosu kısa önden takmıştım sıkıntı çıkaracak birde daha iyi koruması olan PSU almam lazım. Yoksa bu PSU takıp kullanıcam.Bence psu'dan kısılmaz hocam.
Yani f/p alın gidipte en ucuzunu almayın.
Belirli bir bütçem yok o yüzden. F/P iyi bir psu var ise bütçemi arttırabilirim.Hocam GPU dan kesinlikle kısmanızı önermiyorum. Bütçenizi belirtir misiniz?
AeroCool - FSP gibi markalar F/P'dirBence psu'dan kısılmaz hocam.
Yani f/p alın gidipte en ucuzunu almayın.
Sharkoon'un bir sıkıntısı yokta bazı kişiler kötü, sıkıntı çıkar diyorlar diye korkuyorum. Birde CPU kablosu biraz uğraştıracak.eğer kalitesinin önemi yoksa sharkoon shp650 v2
hocam psu çok eski teknoloji ile yapılmış ve koruma konusunda çok eksik kalıyor bütçe yükseltip daha kaliteli bir psu alınmasını tavsiye ederim ve bu psuyu alırsanızda bütçeniz olunca değişmenizi tavsiye ederimSharkoon'un bir sıkıntısı yokta bazı kişiler kötü, sıkıntı çıkar diyorlar diye korkuyorum. Birde CPU kablosu biraz uğraştıracak.
Şuan zaten sistemimde bu psu var. Ekran kartını alacağım yakın zamanda inşaallah. Dediğiniz gibi koruması düşük ve eski iç yapılı diye korkuyorum.hocam psu çok eski teknoloji ile yapılmış ve koruma konusunda çok eksik kalıyor bütçe yükseltip daha kaliteli bir psu alınmasını tavsiye ederim ve bu psuyu alırsanızda bütçeniz olunca değişmenizi tavsiye ederim
Önerebileceğiniz 600-650W psu var mı? F/P olan.hocam psu çok eski teknoloji ile yapılmış ve koruma konusunda çok eksik kalıyor bütçe yükseltip daha kaliteli bir psu alınmasını tavsiye ederim ve bu psuyu alırsanızda bütçeniz olunca değişmenizi tavsiye ederim
bütçeye bağlı hocamŞuan zaten sistemimde bu psu var. Ekran kartını alacağım yakın zamanda inşaallah. Dediğiniz gibi koruması düşük ve eski iç yapılı diye korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önerebileceğiniz 600-650W psu var mı? F/P olan.