Neler Yeni

RX 6600 XT'yi besliyecek en ucuz PSU hangisi?

YunusOZ

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence psu'dan kısılmaz hocam.
Yani f/p alın gidipte en ucuzunu almayın.
En ucuz derken kaliteli en ucuz. Şuan bende SHP V2 650W var. Kartı daha almadım ama aldığımda CPU kablosu kısa önden takmıştım sıkıntı çıkaracak birde daha iyi koruması olan PSU almam lazım. Yoksa bu PSU takıp kullanıcam.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Hocam GPU dan kesinlikle kısmanızı önermiyorum. Bütçenizi belirtir misiniz?

Mert555

80+ Bronze
psu uygun bir ürün zaten 50-100₺ fazladan ver kalitelisini al. 600-650w bronze giriş-orta seviye psu yeterli.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Sharkoon'un bir sıkıntısı yokta bazı kişiler kötü, sıkıntı çıkar diyorlar diye korkuyorum. Birde CPU kablosu biraz uğraştıracak.
hocam psu çok eski teknoloji ile yapılmış ve koruma konusunda çok eksik kalıyor bütçe yükseltip daha kaliteli bir psu alınmasını tavsiye ederim ve bu psuyu alırsanızda bütçeniz olunca değişmenizi tavsiye ederim

YunusOZ

80+ Bronze
hocam psu çok eski teknoloji ile yapılmış ve koruma konusunda çok eksik kalıyor bütçe yükseltip daha kaliteli bir psu alınmasını tavsiye ederim ve bu psuyu alırsanızda bütçeniz olunca değişmenizi tavsiye ederim
Şuan zaten sistemimde bu psu var. Ekran kartını alacağım yakın zamanda inşaallah. Dediğiniz gibi koruması düşük ve eski iç yapılı diye korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerebileceğiniz 600-650W psu var mı? F/P olan.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Şuan zaten sistemimde bu psu var. Ekran kartını alacağım yakın zamanda inşaallah. Dediğiniz gibi koruması düşük ve eski iç yapılı diye korkuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerebileceğiniz 600-650W psu var mı? F/P olan.
bütçeye bağlı hocam

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,400
Üyeler
164,134