Neler Yeni

RX 6600XT ALMAYIN !!!

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Şu Allah'ın belası ekran kartını sakın almayın aldırmayın. Bahsettiğim kart RX 6600 XT. O kadar berbat ki güzel diyen net yalan söylüyordur. Keşke bildiğimden şaşmayıp Nvidia alsaydım. Arkadaş ben buna tonlarca para vermişim oyun oynaymıyorum. Böyle bir şey mi var ? O kadar araştırdım çözümüde yok. Aslağa oyun oynayamıyorsunuz. Render ve Mining için yapılmış sadece. Yok arkadaş her oyun çöker mi ya kafayı yiyicem ? GTA Fortnite Cities Skylines LoL hiç bir oyunu oynayamıyorsunuz. Lütfen çözümünü bilen varsa söylesin çıldırıcam 2 aydır oyun oynayamadım keyifle
RX 6600XT Pulse ile dediğin oyunların çoğunu sorunsuz oynadım. Sendeki kartta bir sorun var tahminimce.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Usta overclock falan yapmayı denedin mi ve temiz kurulum yaptın mı ?
Temiz kurulum derken tam anlamadım ama güvenli modda bir kez DDU yapmıştım. Driver indirirken neyse o ayarlarda kuruyorum.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
533
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Amdci dayılar toplandı . Amd fanboyu değilim .

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Senin kartında sorun var, bunu da kabulleniyorsun yorumlarda. Ama gidip başlığa BU EKRAN KARTINI ALMAYIN yazmışsın. İnsanları yanlış yönlendirme. Bu kartı alacakken senin yüzünden vazgeçip de daha kötü bir durumla karşılaşmasınlar. Başlığı ve konu yazısını düzenleyip kartınızda bir sorun olduğunu, çözümünün ne olduğunu belirtirseniz yardımcı olur zaten forumdaki arkadaşlar. Ayrıca garantiye de göndermemişsiniz, aynı şekilde geri gönderecekler diyorsunuz. Garantiye göndermeden bu sonuca varmanız çok saçma, 2 ay kös kös beklemek yerine garantiye gönderseydiniz belki de sorun çözülürdü.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Temiz kurulum derken tam anlamadım ama güvenli modda bir kez DDU yapmıştım. Driver indirirken neyse o ayarlarda kuruyorum.
Sen en iyisi usb ile format at her şey temizlensin olmazsa farklı bir şehirdeki mahalle bilgisayarcisina sat onlar bizi az dolandır madi

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Nvidia fanboyu değilim ama amd işin yazılım tarafında gerçekten rezalet. Kağıt üstünde RX6600xt rtx3060'a kıyasla ne kadar daha iyi olsa da nvidia markası her konuda daha fazla güven veriyor insana.

Hamster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Yiğit Demir
Yaklaşık üç aydan beri RX6600 XT kullanıyorum, en ufak bir problem ile karşılaşmadım, ne wattman ne farklı bir şey. Senin kartın problemliyse algı yapıp insanların aklını bulandırma.

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Senin kartında sorun var, bunu da kabulleniyorsun yorumlarda. Ama gidip başlığa BU EKRAN KARTINI ALMAYIN yazmışsın. İnsanları yanlış yönlendirme. Bu kartı alacakken senin yüzünden vazgeçip de daha kötü bir durumla karşılaşmasınlar. Başlığı ve konu yazısını düzenleyip kartınızda bir sorun olduğunu, çözümünün ne olduğunu belirtirseniz yardımcı olur zaten forumdaki arkadaşlar. Ayrıca garantiye de göndermemişsiniz, aynı şekilde geri gönderecekler diyorsunuz. Garantiye göndermeden bu sonuca varmanız çok saçma, 2 ay kös kös beklemek yerine garantiye gönderseydiniz belki de sorun çözülürdü.
Göndermeme sebebimi bir mesajımda daha net açıkladım. Okumadan yazmışsın sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia fanboyu değilim ama amd işin yazılım tarafında gerçekten rezalet. Kağıt üstünde RX6600xt rtx3060'a kıyasla ne kadar daha iyi olsa da nvidia markası her konuda daha fazla güven veriyor insana.
Çok haklısın. Aldığıma bin pişmanım

Raze8165

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Atakan Küçükgökçe
Sen en iyisi usb ile format at her şey temizlensin olmazsa farklı bir şehirdeki mahalle bilgisayarcisina sat onlar bizi az dolandır madi
Formatla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Öncelikle Rick adamdır . Ve evet garanti hiç ilgilenmiyor kendimden biliyorum (pc için konuşuyorum ) ve nvidia fanboyu değilim ama yazılımı ve ekstra özellikleriyle Nvidia kartları daha iyi (kendimde RX560 var)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,562
Üyeler
162,026
Son üye
Emrbn57
Top Bottom