Neler Yeni

🔥 RX 6600XT SİSTEM🔥 12 599TL

skadi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yılmaz Arslan
Fiyat güzel ama sitede peşin fiyatına taksit yok yıl 2022 be kardeşim

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Enes özen abim be

Dundar2

80+
Bu arkadaş kendisi almış ordan sallaması kolay tabi.Eğer alacak varsa direkt alsın kaçırmasın.Bu arkadaş gibi hayalperest olursanız bidaha alamazsınız.
Hala hayalperestlikten bahsediyor güzel arkadaşım hala stoklar bitmemiş bile. İyi sistemlerde stok 5 dk içinde biter. Demekki iyi değilmiş dediğin gibi. Allah akıl fikir versin

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Fiyat güzel ama sitede peşin fiyatına taksit yok yıl 2022 be kardeşim
Çoğu Sitede Böyle Zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hala hayalperestlikten bahsediyor güzel arkadaşım hala stoklar bitmemiş bile. İyi sistemlerde stok 5 dk içinde biter. Demekki iyi değilmiş dediğin gibi. Allah akıl fikir versin
Aga Yazdığın Mesajları Okudum, Hayatımda Bundan Daha Manasız Ve Bilgisiz Mesajlar Silsilesi Görmemiştim.

İyi ve Kötü Oluşu Stok Mu Belirler yani ? Ne Kadar Saçma Bir Düşünce.

Dundar2

80+
Kötü demem iyi sistem ama üstte anlattım. 1 aydır sistem almayı bekleyen arkadaşlarımız kaçırmasın. 1 ay içinde sistem almayı düşünen ciddi aciliyeti olmayanlar ise beklesin daha düşükten alırlar dedim. Sonuna kadar lafımın da arkasındayım

Çoğu Sitede Böyle Zaten.

Aga Yazdığın Mesajları Okudum, Hayatımda Bundan Daha Manasız Ve Bilgisiz Mesajlar Silsilesi Görmemiştim.

İyi ve Kötü Oluşu Stok Mu Belirler yani ? Ne Kadar Saçma Bir Düşünce.
Belirler tabi. Stok 1000 bile olsa tükeniyor anında. Ki olamaz ztn 100-400 arasındadır ama bence 100 veya 200’dür.

gsseven46

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Rtx 3060 5500 lu sistemi 14000 aldık keşke bekleseydik daha da düşecek gibi duruyor

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Kötü demem iyi sistem ama üstte anlattım. 1 aydır sistem almayı bekleyen arkadaşlarımız kaçırmasın. 1 ay içinde sistem almayı düşünen ciddi aciliyeti olmayanlar ise beklesin daha düşükten alırlar dedim. Sonuna kadar lafımın da arkasındayım

Belirler tabi. Stok 1000 bile olsa tükeniyor anında. Ki olamaz ztn 100-400 arasındadır ama bence 100 veya 200’dür.
Alakası Bile Yok. Stoklar Arttığı Ve Sürekli Yüksek Stoklu Sistemler Satıldığı İçin Piyasa Sisteme Doydu, Ayrıca Artık Miningciler Eskisi Kadar kart ve PC almadığı İçin Rağbetin Az Olması Normal, ARZ-Talep. Eskiden Sistemlerin Hızlı Tükenmesinin Sebebi İhtiyacın Fazla olmasıydı. Şuan Eskisi Kadar Piyasada İhtiyaç Yok.

Dundar2

80+
En düşük şekilde şöyle düşünebilirsiniz iqsu düşük olanlar için bu yöntemi öneriyorum. 6600 ile 6600xt çıkış tarihlerinden beri kampanyalarda dahi %90 zamanda 1000₺ fark oluyor. 11.000₺’ye ethereum yüksekken stoklar çok azken 6600’lü sistem çıkmıştı. Aynı kişi istese bu sistemi bugün 9000₺’ye çıkarır. 6600xt ile olan fiyat farkı ise 1000₺ ise 6600’lü sistem 9k ise 6600xt’li sistem neden 12.5k olsun.

Top Bottom