Pişman olmazsın.siparişi verdim pişman olmam değil mi hiç alışveriş yapmadım gaming genden
Pişman olmazsın.siparişi verdim pişman olmam değil mi hiç alışveriş yapmadım gaming genden
Fiyat güzel ama sitede peşin fiyatına taksit yok yıl 2022 be kardeşim
Anladım, dayıcım. Kafan güzelmiş. Keyifli uçuşlar. Boş adamBana mı dedin gül. Piyasada yenisin bilmiyorsan sus abini dinle. Sözüne söz yazma
Hala hayalperestlikten bahsediyor güzel arkadaşım hala stoklar bitmemiş bile. İyi sistemlerde stok 5 dk içinde biter. Demekki iyi değilmiş dediğin gibi. Allah akıl fikir versinBu arkadaş kendisi almış ordan sallaması kolay tabi.Eğer alacak varsa direkt alsın kaçırmasın.Bu arkadaş gibi hayalperest olursanız bidaha alamazsınız.
Çoğu Sitede Böyle Zaten.Fiyat güzel ama sitede peşin fiyatına taksit yok yıl 2022 be kardeşim
Aga Yazdığın Mesajları Okudum, Hayatımda Bundan Daha Manasız Ve Bilgisiz Mesajlar Silsilesi Görmemiştim.Hala hayalperestlikten bahsediyor güzel arkadaşım hala stoklar bitmemiş bile. İyi sistemlerde stok 5 dk içinde biter. Demekki iyi değilmiş dediğin gibi. Allah akıl fikir versin
Kötü demem iyi sistem ama üstte anlattım. 1 aydır sistem almayı bekleyen arkadaşlarımız kaçırmasın. 1 ay içinde sistem almayı düşünen ciddi aciliyeti olmayanlar ise beklesin daha düşükten alırlar dedim. Sonuna kadar lafımın da arkasındayımHala hayalperestlikten bahsediyor güzel arkadaşım hala stoklar bitmemiş bile. İyi sistemlerde stok 5 dk içinde biter. Demekki iyi değilmiş dediğin gibi. Allah akıl fikir versin
Belirler tabi. Stok 1000 bile olsa tükeniyor anında. Ki olamaz ztn 100-400 arasındadır ama bence 100 veya 200’dür.Çoğu Sitede Böyle Zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga Yazdığın Mesajları Okudum, Hayatımda Bundan Daha Manasız Ve Bilgisiz Mesajlar Silsilesi Görmemiştim.
İyi ve Kötü Oluşu Stok Mu Belirler yani ? Ne Kadar Saçma Bir Düşünce.
Alakası Bile Yok. Stoklar Arttığı Ve Sürekli Yüksek Stoklu Sistemler Satıldığı İçin Piyasa Sisteme Doydu, Ayrıca Artık Miningciler Eskisi Kadar kart ve PC almadığı İçin Rağbetin Az Olması Normal, ARZ-Talep. Eskiden Sistemlerin Hızlı Tükenmesinin Sebebi İhtiyacın Fazla olmasıydı. Şuan Eskisi Kadar Piyasada İhtiyaç Yok.Kötü demem iyi sistem ama üstte anlattım. 1 aydır sistem almayı bekleyen arkadaşlarımız kaçırmasın. 1 ay içinde sistem almayı düşünen ciddi aciliyeti olmayanlar ise beklesin daha düşükten alırlar dedim. Sonuna kadar lafımın da arkasındayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belirler tabi. Stok 1000 bile olsa tükeniyor anında. Ki olamaz ztn 100-400 arasındadır ama bence 100 veya 200’dür.