Bünyamina
80+ Platinum
merak etme sürekli çıkacak böyle sistemlerbirazdan stoğu bitecek olması üzücü keşke ay sonuna kadar kalsa böyle ama işte.
merak etme sürekli çıkacak böyle sistemlerbirazdan stoğu bitecek olması üzücü keşke ay sonuna kadar kalsa böyle ama işte.
Türkçe dersi al bi an önce. 1 aydır veya daha fazladır bekleyen adam bu sistemi almalı. Çevrede çok var çünkü ama 1-2 ay içinde almayı düşünüyorum aciliyeti yok diyen almamalı. Piyasa ivmesine bak öyle konuş. Şuan bu olması gereken fiyat. Tek tek zaten 12.500’e toplanabiliyor zorlayınca.Sen bu bilgiyi nereden aldın çok merak ettim doğrusu kesin konuşuyorsun çünkü
merak etme sürekli çıkacak böyle sistemler
Toplayıp atabilir misin tek tek buraya 12500 tutarsa aynı parçalar ile senden özür dilerim herkesin içindeTürkçe dersi al bi an önce. 1 aydır veya daha fazladır bekleyen adam bu sistemi almalı. Çevrede çok var çünkü ama 1-2 ay içinde almayı düşünüyorum aciliyeti yok diyen almamalı. Piyasa ivmesine bak öyle konuş. Şuan bu olması gereken fiyat. Tek tek zaten 12.500’e toplanabiliyor zorlayınca.
Bana mı dedin gül. Piyasada yenisin bilmiyorsan sus abini dinle. Sözüne söz yazmaİçi boş yorumlara aldanmayın. Hiçbir fikri olmadan ortaya bir yorum atanları takmayın. Fiyat da sistem de güzel olmuş. Dolar 16 TL daha da düşeceğini sanmıyorum. İhtiyacın varsa düşünme al geç
çıkacaktır merak etmeay sonuna kadar çıkarmı ki?
Anlık indirimleri takip etmen lazım. Bunun içinde bilgili olmak gerek. Sende o yoksa ben bir şey yapamam. Ben 12.600₺’ye 3060’lı sistem topladım tek tek toplayarak.Toplayıp atabilir misin tek tek buraya 12500 tutarsa aynı parçalar ile senden özür dilerim herkesin içinde
Yakın bir tarihte 2 ay önce.Anlık indirimleri takip etmen lazım. Bunun içinde bilgili olmak gerek. Sende o yoksa ben bir şey yapamam. Ben 12.600₺’ye 3060’lı sistem topladım tek tek toplayarak.
8 gb ram 300w kasa ankart bozuk başka ?Anlık indirimleri takip etmen lazım. Bunun içinde bilgili olmak gerek. Sende o yoksa ben bir şey yapamam. Ben 12.600₺’ye 3060’lı sistem topladım tek tek toplayarak.
çıkacaktır merak etme
Güzel sisten fiyatlar iyice düsüyor umarım dolar etkilemezBuyurunuz bence gayet iyi sistem
ENES ÖZEN-E2 / INTEL i3-12100F / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ENES ÖZEN-E2 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
2 ay önce dolar ne kadardı birde millet belki tek tek toplayamiyor hazır sistem için iyi fiyat bence bu sende biliyorsun fazla söze gerek yokAnlık indirimleri takip etmen lazım. Bunun içinde bilgili olmak gerek. Sende o yoksa ben bir şey yapamam. Ben 12.600₺’ye 3060’lı sistem topladım tek tek toplayarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yakın bir tarihte 2 ay önce.
650w kaliteli psu corsair spec delta kasa b560 anakart i5 11400f işlemci kioxia 500 gb ssd 3600 mhz ram.8 gb ram 300w kasa ankart bozuk başka ?