Neler Yeni

🔥 RX 6600XT SİSTEM🔥 12 599TL

Bünyamina

80+ Platinum
650w kaliteli psu corsair spec delta kasa b560 anakart i5 11400f işlemci kioxia 500 gb ssd 3600 mhz ram. 👍
en ucuz 9 k 3060 bu yıl içerisindeki
3.5k ya nasıl alınabiliyor diğerleri

Dundar2

80+
2 ay önce dolar ne kadardı birde millet belki tek tek toplayamiyor hazır sistem için iyi fiyat bence bu sende biliyorsun fazla söze gerek yok
2 ay önce ethereum vs durumlar daha kötüydü. Şuan çok çok daha iyi. Doları salla. Burada ki asıl problem mining ve stoktu. İkiside şimdi çözüldü. O zamandan çok daha düşük olmalı fiyatlar. Doların artışını da göz önünde bulunduralım. Yine 2 ay önceden daha düşük olmalı. Bu kartların msrpsine bi bakın bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ticarete kafan basarsa alırsın

Ayrıca 8500’e aldım onu bile bilmiyorsun malesef.

Bünyamina

80+ Platinum
2 ay önce ethereum vs durumlar daha kötüydü. Şuan çok çok daha iyi. Doları salla. Burada ki asıl problem mining ve stoktu. İkiside şimdi çözüldü. O zamandan çok daha düşük olmalı fiyatlar. Doların artışını da göz önünde bulunduralım. Yine 2 ay önceden daha düşük olmalı. Bu kartların msrpsine bi bakın bakalım.

2 ay önce o saydığın erher daha yüksekti sallama be kardeşim boş polemik yapma

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,709
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Tm anlaşıldı bu arkadaş bundan sonra sistem topluyor bizlerle paylaşıyor hazır sistemler den daha ucuza topluyor nede olsa

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Ben düştüm bu bilgisayara işte. Mendebur lemun pc sinden 10000 kat daha iyi.

Dundar2

80+
Tm anlaşıldı bu arkadaş bundan sonra sistem topluyor bizlerle paylaşıyor hazır sistemler den daha ucuza topluyor nede olsa
Ne anlatıyosun olm sen. Git kendin topla az araştırma yap. Bu aldığın sistemler 2.el mi daha onu bile bilmiyorsun günahını almam kimsenin ama daha ondan bile emin değilsin

Herhangibir link varsa atarmısın?
2 ay önce demiştim. Fark etmez yine toplanır biraz düşünün sadece indirimleri takip edin.

Quervain

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
koray erol
siparişi verdim pişman olmam değil mi hiç alışveriş yapmadım gaming genden

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,709
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan

Ayrıca 8500’e aldım onu bile bilmiyorsun malesef.
Bu arkadaş kendisi almış ordan sallaması kolay tabi.Eğer alacak varsa direkt alsın kaçırmasın.Bu arkadaş gibi hayalperest olursanız bidaha alamazsınız.

Top Bottom