Olur olur sen merak etme 6600xt 7000₺ civarı satılıyor 6000-6500₺ arasına düşecktir.Olması lazım ayrı kral şuan bu var kaldı ki bu şartlar altında 10 k ya imkansız emin ol artık fiyatlar böyle
Olur olur sen merak etme 6600xt 7000₺ civarı satılıyor 6000-6500₺ arasına düşecktir.Olması lazım ayrı kral şuan bu var kaldı ki bu şartlar altında 10 k ya imkansız emin ol artık fiyatlar böyle
Sen çok inanmışsın hadi hayırlısıOlur olur sen merak etme 6600xt 7000₺ civarı satılıyor 6000-6500₺ arasına düşecktir.
Acil ihtiyacı olan alsın. Beklemek isteyen varsa beklesin daha ucuza gelicektir. Kısacası 1 ay içinde falan almayı düşünüyorum diyen almasın. 1 aydır bu seviyede sistem bekleyen de kaçırmasınBuyurunuz bence gayet iyi sistem
ENES ÖZEN-E2 / INTEL i3-12100F / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ENES ÖZEN-E2 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Sen bu bilgiyi nereden aldın çok merak ettim doğrusu kesin konuşuyorsun çünküAcil ihtiyacı olan alsın. Beklemek isteyen varsa beklesin daha ucuza gelicektir. Kısacası 1 ay içinde falan almayı düşünüyorum diyen almasın. 1 aydır sistem bekleyen de kaçırmasın
tamamen oyun amaçlı çıkartılmış bir işlemciden ne bekliyorsun? 8 çekirdek 16 thread bir işlemci mi?İşlemci yeni nesil güçlü vs tamam ama sonuçta bir İ3 modeli ve 4 çekirdekli. İşlemci ile kullanılan kart ise neredeyse 3060Ti ye yakın gücü olan 6600XT
Güzel fiyat sadece kasa ve psu düşük kalmışBuyurunuz bence gayet iyi sistem
ENES ÖZEN-E2 / INTEL i3-12100F / ASUS RX 6600 XT DUAL OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ENES ÖZEN-E2 oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100F ve ASUS RX 6600XT ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
8/16 ya oyun için şimdilik gerek yok ama 6/12 günümüzde iyi bir oyun sistemi için lazım.tamamen oyun amaçlı çıkartılmış bir işlemciden ne bekliyorsun? 8 çekirdek 16 thread bir işlemci mi?
Ben değil kral tavsiye ettimİçi boş yorumlara aldanmayın. Hiçbir fikri olmadan ortaya bir yorum atanları takmayın. Fiyat da sistem de güzel olmuş. Dolar 16 TL daha da düşeceğini sanmıyorum. İhtiyacın varsa düşünme al geç
Anladım vallahi ben sistemin videosunu şimdi izledim de hakkaten güzel olmuş. İhtiyacım olsa alırdım. Kasa da hoşuma gitti. Farklı bir modelBen değil kral tavsiye ettim