Rx 6700 coil whine sesi hakkında

noreason

80+
Reaksiyon skoru
5
Kartın 1 yılı doldu ve yeni yeni coil whine sesi çıkartmaya başladı. Görüntü tekrarını kapatınca da ses kesiliyor. Bu Coil Whine'dan kurtulmanın bir yolu yok mudur? Gençer Gaming tarafından dolandırıldım çünkü.

Çözümü yok fakat nasıl dolandırıldniz?
Sistemimi neredeyse 3 defa servislerine yollamama rağmen ilk 2 seferde hiçbir şeye dokunmadan bana geri yolladılar. Üçüncü seferde ise anakartta bir problem olduğunu düşündüğümü söylediğim için anakartı değiştirip yolladılar. Şu anda da mesajlarıma bakmıyorlar(her gün istisnasız mesaj atıyorum). Onlar adına üzüldüm açıkçası. Bir daha alışveriş yapmayacağım.

Sistemimi neredeyse 3 defa servislerine yollamama rağmen ilk 2 seferde hiçbir şeye dokunmadan bana geri yolladılar. Üçüncü seferde ise anakartta bir problem olduğunu düşündüğümü söylediğim için anakartı değiştirip yolladılar. Şu anda da mesajlarıma bakmıyorlar(her gün istisnasız mesaj atıyorum). Onlar adına üzüldüm açıkçası. Bir daha alışveriş yapmayacağım.
Thh ile igrasmayi denediniz mi?

Ne dolandırması adamlar sırf sen rahatla diye anakartını değiştirmişler coil whine da değişim olmaz çok abartılı rahatsız etmiyorsa

Ne dolandırması adamlar sırf sen rahatla diye anakartını değiştirmişler coil whine da değişim olmaz çok abartılı rahatsız etmiyorsa
Dostum sence olay o mu? Ben anakartı değiştirmeleri hakkında bir yorum mu yapmışım? Burada yakındığım şey beni iplememeleri. Coil Whine sesi olduğunu yeni öğrendim. Problemi çözdük ettik deyip hiçbir şeye ellememiş olmaları problem zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thh ile igrasmayi denediniz mi?
İşin diğer komik yanı, şikayetvar'a gidip şikayet açtıktan 15 dakika sonra iletişime geçmeleri :D Daha sonrasında şikayeti sildim ve o gün bugündür beni kâle almıyorlar.

Geri