RX 6700 XT alınır mı?

Mining yapanların çoğu nasıl adam akıllı yapacağını bilmeden yaptı piyasayada çok fazla hor kullanılmış mal var bilinçsiz sıcak ortamda mundar ettiler kartları piyasayada mahvetmişlerdi kart bulunmuyordu aşırı sinirliyim o döneme zaten

Geçmiş olsun arkadaş furmark sonuçlarını atarsa alabilirim önce size söylerim güzelse alırım inşallah.
Kartı canlı test edin. Yani elden kartın testini gözünüzle canlı bir şekilde görün ondan sonra alın. Ancak satıcı çok güvenilirse uzaktan atılan test sonuçlarına itibar ediniz.

Dün bende Ankara'da 7800 TL'ye rx 6700 xt buldum. Yalnız satıcıya güvenemedim, satıcıya zarf atarak "kasa ve monitör getireyim test yapalım öyle alırım" dedim. Önce "kart satıldı" dedi daha sonra baktım mesajını silmiş.

6700 XT babadır. Güzel karttır hala rog biraz pahalı olsa da o fiyata alınır diye düşünüyorum. He ben 9750 TL ye 6800 XT aldım. Ama o kartta iş görür her türlü. Fsr veya dlss olmayan oyujkarda fg açmak büyük avantaj gerçekten Nvidia da yok mesela. Helldivers 2 de FPS çok düşük oluyor genelde fg bir açıyorum 200 FPS akiyor

Mining yapanların çoğu nasıl adam akıllı yapacağını bilmeden yaptı piyasayada çok fazla hor kullanılmış mal var bilinçsiz sıcak ortamda mundar ettiler kartları piyasayada mahvetmişlerdi kart bulunmuyordu aşırı sinirliyim o döneme zaten
Abim pekii bana 12k bütçe ile bir ekran kartı önerebilir misin 2.el
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6700 XT babadır. Güzel karttır hala rog biraz pahalı olsa da o fiyata alınır diye düşünüyorum. He ben 9750 TL ye 6800 XT aldım. Ama o kartta iş görür her türlü. Fsr veya dlss olmayan oyujkarda fg açmak büyük avantaj gerçekten Nvidia da yok mesela. Helldivers 2 de FPS çok düşük oluyor genelde fg bir açıyorum 200 FPS akiyor
Bu benim attığım kartta var mı. Rx 6700xt 2k için yeterli mi?

alınır kardom neden alınmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,014
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri