rx 6700 xt ikinci elde ne kadar eder ?

Reaksiyon skoru
80
ekran kartımda coil while var fakat dual serisi kartların coğunda (rx 6000) coil while var iade alırsam vatandan 6700 tl hediye çeki (bi işime yaramaz) yada değişim fakat servise göndermem ve oradan değişim raporunun cıkması gerekiyor , benim için coil while şuanlık çok büyük bi sorun değil rx 7600 civarı kartların cıktığı döneme doğru satmayı planlıyorum, coil while olduğu için servisi denemelimiyim satmadan önce yoksa 6.5-7.0 arasında ikinci elemi koyayım, direkt kartı satmak istediğim tahmini dönem 5 ay sonrası kart 6 aylık olucak o zaman.

Piyasası değişik. 5K'ya da gördüm 6K'ya gördüm.

Bugün bir Facebook grubunda garantili Red Devil'i 5K'e görmüştüm.

ekran kartımda coil while var fakat dual serisi kartların coğunda (rx 6000) coil while var iade alırsam vatandan 6700 TL hediye çeki (bi işime yaramaz) yada değişim fakat servise göndermem ve oradan değişim raporunun cıkması gerekiyor , benim için coil while şuanlık çok büyük bi sorun değil rx 7600 civarı kartların cıktığı döneme doğru satmayı planlıyorum, coil while olduğu için servisi denemelimiyim satmadan önce yoksa 6.5-7.0 arasında ikinci elemi koyayım, direkt kartı satmak istediğim tahmini dönem 5 ay sonrası kart 6 aylık olucak o zaman.
Hocam 6700tl hediye çeki veriyorlarmış 300 TL için 2. Ele vermenin ne anlamı var ? Hem o kartın 2. Elden 7k ya satılması biraz zor

rx 6700 xt yi 6.5-7k arasına mümkün değil satamazsın modeline göre 4.5-5.5 arası eder en fazla hediye çeki yada para iadesi vs yapıyolarsa iade al kesinlikle satmakla uğraşma

rx 6700 xt yi 6.5-7k arasına mümkün değil satamazsın modeline göre 4.5-5.5 arası eder en fazla hediye çeki yada para iadesi vs yapıyolarsa iade al kesinlikle satmakla uğraşma
hocam şuanda ekran kartını yetkili servise yollayamam bi kaç sonra yollasam raporu verme ihtimallerinin pek düşüceğini zannetmiyorum

hocam şuanda ekran kartını yetkili servise yollayamam bi kaç sonra yollasam raporu verme ihtimallerinin pek düşüceğini zannetmiyorum
senin bileceğin iş dostum ama 6700 xt modeli 5.5 tan fazla etmez

ekran kartımda coil while var fakat dual serisi kartların coğunda (rx 6000) coil while var iade alırsam vatandan 6700 TL hediye çeki (bi işime yaramaz) yada değişim fakat servise göndermem ve oradan değişim raporunun cıkması gerekiyor , benim için coil while şuanlık çok büyük bi sorun değil rx 7600 civarı kartların cıktığı döneme doğru satmayı planlıyorum, coil while olduğu için servisi denemelimiyim satmadan önce yoksa 6.5-7.0 arasında ikinci elemi koyayım, direkt kartı satmak istediğim tahmini dönem 5 ay sonrası kart 6 aylık olucak o zaman.
max 5.5k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,163
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri