Neler Yeni

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
hakan
Sadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?
Bende var ve arkadaşımın sürücülerini ben güncelliyorum kendisi nvidia kullanıyor. Şimdi;
Eksiler: rx 580 den sonra çok büyük geliyor. Cs2 de rx 500 serisine göre bi tık geride kalmış rx000 serisi. O kadar.
Artılar: kullanıcı dostu radeon software eğer kullanmak istersen alt r yapıp açabildiğn içinden fps sınırlamayan oyunlarda fps sınırlamadan yayın yapmadan kayıt almadan bir ton özelliği olan bir program sunuyor. Isı değerleri çok iyi. Asusun çift fanlı modelini kullanıyorum. Bellek boyutu da 12gb olduğu için beamng gibi çok parçalı simülasyon oyunlarında takılmıyor. Ucuz ve güçlü yani ne diyim. Ama onu alacağına yakın fiyatlara üst modelleri var abdullah abim 6800xt yi benim aldığım fiyata insta durumunda paylaşmıştı.

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Arda Yıldırım
Sadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?
memnunum , tek pişmanlığım 2k monitör almamak yanında. AAA oyunlarda 1080p kullandığımdan darboğaz olabiliyor bazenleri

krsd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kürşad
1 yıldır kullaniyorum f/p bir kart. Son derece memnunum fakat benim modelim sapphire pulse ben fazla ısındığını düşünüyorum. 75 derece current ve 100 derece hotspot. Aynı kartın baska modellerini de test etme fırsatım oldu örneğin xfx 3 fanlı model aşağı yukarı 10 derece sıcaklık farkı oluyor ayni oyunlarda 65 68 derecede geziyor. Butçeniz buysa kesinlikle tercih edin ama maddi olarak sızi sarsmayacaksa 4070 ve uzeri kartları tercih ederim. Bu bütçeyle yapmayacağım sey de kesinlikle 8gb 4060 almak olacaktı. Tabi bu tercih meselesi.

MitchRapp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Burak Tiryaki
3 aydır xfx 309 switf 6700 xt modeli kullanıyorum. 3 fanlı model. Oynadiğim oyunların çoğu son senenin oyunlarını ultra da oynayabiliyorum . Bir sorun olmadı. 1080p de oynuyorum. 2k monitör alamadım malum. Sıcaklıklarım 70 derece , hotspot ise max 80 85 gördüm. Fan ayarlarını değistirmedim. Stok ayarlarda kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Rıdvan Burak
1 yıldır Asus Dual RX 6700XT kullanıyorum. Forumlarda AMD ekran kartları için anlatılan hiçbir sorunla karşılaşmadım. Kartı zorladığım oyunlar oldu ama canavar gibi ve sıcaklık 64'ü hiç geçmedi. AMD ekran kartı denemek istiyorsan tavsiye edebilirim. Eğer kartı alırsan 23.5.2 sürümünü kullanabilirsin bu yılın en iyi yazılım sürümü bence :)
Aldığımda bu sürümü kurarım kanka sana tekrardan yazarım

MeMoFnB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet
1 yıldır kullaniyorum f/p bir kart. Son derece memnunum fakat benim modelim sapphire pulse ben fazla ısındığını düşünüyorum. 75 derece current ve 100 derece hotspot. Aynı kartın baska modellerini de test etme fırsatım oldu örneğin xfx 3 fanlı model aşağı yukarı 10 derece sıcaklık farkı oluyor ayni oyunlarda 65 68 derecede geziyor. Butçeniz buysa kesinlikle tercih edin ama maddi olarak sızi sarsmayacaksa 4070 ve uzeri kartları tercih ederim. Bu bütçeyle yapmayacağım sey de kesinlikle 8gb 4060 almak olacaktı. Tabi bu tercih meselesi.
Hocam undervolt denediniz mi? Bayağı bir düşürüyor sıcaklıkları.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Furkan Görür
Driver sorunu rx6700 xt için amd pro yazılımı ile çözüldü.

4060ti 8gb kullanırken the last of us 1 de yüksek ayarda 65 70fps zor görürken rx6700 xt ile ultra ayarlarda 90 100 fps alıyorum.

AMD pro driveri ise . Logosu mavi renk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada böyle ultra ayarda bile sıcaklık 56 yı geçmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Rıdvan Burak
Driver sorunu rx6700 xt için amd pro yazılımı ile çözüldü.

4060ti 8gb kullanırken the last of us 1 de yüksek ayarda 65 70fps zor görürken rx6700 xt ile ultra ayarlarda 90 100 fps alıyorum.

AMD pro driveri ise . Logosu mavi renk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada böyle ultra ayarda bile sıcaklık 56 yı geçmiyor
Bilgisayarı alınca bakarım

Top Bottom