Neler Yeni

Rx 6700 xt kullanıp bi sorun yaşayan oldumu

Ya kanka tek sorunum millet alma çöp leş rezil bi kart diyip beni caydırmaya çalışıyor yok işte wattman yok iste driver diye diye benim de kafam karıştı alacağım karttan soğudum o yuzden sadece kartı kullananlar cevaplasın dedim sen de hiç bi sorun olmuyor diyorsun
Seni rezil bir kart diye caydırmaya çalışmıyorum :D 4060 8 gb alıp dlss 3.5 ve ilerde çıkacak 4'den yararlanmak varken neden o kartı alasın ki? sırf 12 gb için mi? 🤣

ka.dir18

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Kadir Danacı
6700xt nin çoğu modelini kullandım sıcaklıklar çoğunda iyiydi hiçbir sorun görmedim f/p

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Rıdvan Burak
Aslında AMD GPU'lar kaliteli (Rx 500 serisi dışında) parantez içine aldığım modellerin Çip veya genel kompanent arızaları sıkça yaşanabiliyordu.

Ama yeni tip (Rx 5000 ya da 6000 serisi kartların) GPU'ların da eski sorunlar aşıldı.
Fakat Sürücü tarafında hâla, bu yazılımsal sorunlar eskiye göre azda olsa hâla mevcut.

Çünkü Ekran Kartları, Sürücü Yazılımı tarafından yönetiliyor. Yazılımdaki en ufak bir pürüz, Kartın çalışmasını etkileyebiliyor. Bu da kullanıcı tarafından, "acaba kartımda bir sorun mu var"? Şeklinde sorulara sebebiyet veriyor.

Araştırıp stabil ve çokta eski olmayan bir Driver bulup, onu uzun bir süre değiştirmeden kullanmak gerekli. Her yeni Sürümü yüklememek gerekli (en azından AMD tarafı için).
Ben de kartı alıp bunu yapmayı düşünüyorum zaten üşenirim ikiye bi sürüm yüklemeye

Armi3067

80+ Bronze
AMD'yi Ati zamanlarından beri, Nvdia'yı da yaklaşık 12 senedir kullanıyorum. Dediğiniz gibi olmuyor maalesef.
Bende ati zamanından beri kullanıyorum ve nvidayı ise gt9500 zamanından beri kullanıyorum son 2 ekran kartımıda amd aldım dediğim gibide oluyor ikiside babamın şirketi değil fanboyda değilim ve daha yüksek fiyata daha düşük fps almak bence saçma teknolojileri kullanmıyorum ztn dlss fsr gibi saf kas gücü istiyorum ve dediğiniz kartlarda bu 6700XT'de mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Rıdvan Burak
Seni rezil bir kart diye caydırmaya çalışmıyorum :D 4060 8 gb alıp dlss 3.5 ve ilerde çıkacak 4'den yararlanmak varken neden o kartı alasın ki? sırf 12 gb için mi? 🤣
Evet cidden sırf 4 gb fazla diye

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Ya kanka tek sorunum millet alma çöp leş rezil bi kart diyip beni caydırmaya çalışıyor yok işte wattman yok iste driver diye diye benim de kafam karıştı alacağım karttan soğudum o yuzden sadece kartı kullananlar cevaplasın dedim sen de hiç bi sorun olmuyor diyorsun
Driver Only kurarsanız stabil olur veya en kötü yayın veya video işleri ile uğraşmıyorsanız minimal install kurun nvidia kadar stabil olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus duallerde coil whine var doğrudur fakat 6700XT daha iyi olmasına rağmen gidip 4060 önermeleri banada fanboyluktan başka bir şey gibi gelmedi daha ucuza daha yüksek fps ama driver sorunu var git nvidia al :D:dD
9 yıl ati amd radeon 6400 kullandım. Fanboyluk gibi bir durumum yok. Kendi adıma kafam rahat olsun istiyorum.

Armi3067

80+ Bronze
Aslında AMD GPU'lar kaliteli (Rx 500 serisi dışında) parantez içine aldığım modellerin Çip veya genel kompanent arızaları sıkça yaşanabiliyordu.

Ama yeni tip (Rx 5000 ya da 6000 serisi kartların) GPU'ların da eski sorunlar aşıldı.
Fakat Sürücü tarafında hâla, bu yazılımsal sorunlar eskiye göre azda olsa hâla mevcut.

Çünkü Ekran Kartları, Sürücü Yazılımı tarafından yönetiliyor. Yazılımdaki en ufak bir pürüz, Kartın çalışmasını etkileyebiliyor. Bu da kullanıcı tarafından, "acaba kartımda bir sorun mu var"? Şeklinde sorulara sebebiyet veriyor.

Araştırıp stabil ve çokta eski olmayan bir Driver bulup, onu uzun bir süre değiştirmeden kullanmak gerekli. Her yeni Sürümü yüklememek gerekli (en azından AMD tarafı için).
O kadar haklısınki 23.10.2 şuan iyi gibi hatta 23.10.1 kurudm fakat cs2 açmadı saçma şekilde 23.8.5 açıyorken ara driver diye galiba

halitxct

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Onu alacağına git bunu al daha iyi.

Off vallahi sizin fanboyluğunuzdan bıktım **

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Onur Altunay
Sadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?
5600x işlemciyle 3 monitörle yaklaşık 6 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
red devil powercolor rx 6700xt kullanıyorum. sogutması ve performansı mükemmel bir kart.
4060 alıp baş ağrıtmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Top Bottom