rburakuysall
80+
- Reaksiyon skoru
- 108
Sadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?
Amd de kullandım nvidia da kullandım saf güçte amd daha iyi şu an 6700xt kullanıyorum öncesinde 3070ti kullandım. Kişiye göre değişir hangisi daha kullanışlı veya değil. Tamamen tercih meselesi. Amd tarafında sabit bir driver kurup geç sorunsuz kullanırsın zaten performansı da açık açık ortada. Youtubeda yüzlerce test videosu var izle kendin karar ver. 4060 seçeneğinde 8gb vram sorunu da var onu da düşün. İlerde vram çok lazım olacakSadece kullanmış olanlar cevaplarsa sevinirim ne gibi sorunla karşılaştınız pişmanmısınız memnunmusunuz ?
Asusun genelinde cw sorunu var. Rog strix 6700xt kullandım cw sesinden başım ağrıyorduasus 6700xt dual var bende. kullanıyorum aktif olarak yaklaşık 5 aydır istediğini sorabilirsin. coil whine var biraz onun dışında oyundan atma, yeniden başlatma vs hiçbir sıkıntısı yok. 4060 al diyenler ne mantık ile söyledi bilmiyorum.
Driver Only kurarsanız stabil olur veya en kötü yayın veya video işleri ile uğraşmıyorsanız minimal install kurun nvidia kadar stabil olurAMD driverları Nvdia kadar stabil çalışmıyorlar. Stabil bir driver yükledikten sonra bir sıkıntı yaşanmıyor. Ama sürekli sürücüleri güncellemeye çalışırsanız sizi yoracaktır.
Asus duallerde coil whine var doğrudur fakat 6700XT daha iyi olmasına rağmen gidip 4060 önermeleri banada fanboyluktan başka bir şey gibi gelmedi daha ucuza daha yüksek fps ama driver sorunu var git nvidia alasus 6700xt dual var bende. kullanıyorum aktif olarak yaklaşık 5 aydır istediğini sorabilirsin. coil whine var biraz onun dışında oyundan atma, yeniden başlatma vs hiçbir sıkıntısı yok. 4060 al diyenler ne mantık ile söyledi bilmiyorum.
AMD'yi Ati zamanlarından beri, Nvdia'yı da yaklaşık 12 senedir kullanıyorum. Dediğiniz gibi olmuyor maalesef.Driver Only kurarsanız stabil olur veya en kötü yayın veya video işleri ile uğraşmıyorsanız minimal install kurun nvidia kadar stabil olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus duallerde coil whine var doğrudur fakat 6700XT daha iyi olmasına rağmen gidip 4060 önermeleri banada fanboyluktan başka bir şey gibi gelmedi daha ucuza daha yüksek fps ama driver sorunu var git nvidia al:dD
6700xt daha iyiOnu alacağına git bunu al daha iyi.
![]()
Gigabyte RTX 4060 Eagle OC GV-N4060EAGLE OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 4060 Eagle OC GV-N4060EAGLE OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RTX 4060 Eagle OC GV-N4060EAGLE OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 13.683,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ya kanka tek sorunum millet alma çöp leş rezil bi kart diyip beni caydırmaya çalışıyor yok işte wattman yok iste driver diye diye benim de kafam karıştı alacağım karttan soğudum o yuzden sadece kartı kullananlar cevaplasın dedim sen de hiç bi sorun olmuyor diyorsunasus 6700xt dual var bende. kullanıyorum aktif olarak yaklaşık 5 aydır istediğini sorabilirsin. coil whine var biraz onun dışında oyundan atma, yeniden başlatma vs hiçbir sıkıntısı yok. 4060 al diyenler ne mantık ile söyledi bilmiyorum.