İşte neden 3060 onu sordum, aynı düşünmüyoruz zaten. Yani neden "kesinlikle RTX 3060" yazdın?benim düşüncem o yönde senle ben aynı düşünmeyebiliriz
İşte neden 3060 onu sordum, aynı düşünmüyoruz zaten. Yani neden "kesinlikle RTX 3060" yazdın?benim düşüncem o yönde senle ben aynı düşünmeyebiliriz
işte diyorumki bence kesinlikle rtx 3060İşte neden 3060 onu sordum, aynı düşünmüyoruz zaten. Yani neden "kesinlikle RTX 3060" yazdın?
anakart mı?rtx 3060 anakartı çok güzel bir anakartdır almanı tavsiye ederim
Düşünmeye bağlı değil ki bu 6700xt daha iyi DAHA İYİ. Gücün bencesi olmaz her şey ortadadır.benim düşüncem o yönde senle ben aynı düşünmeyebiliriz
Onlar ana kart degıl knk ekran kartı WQEWQR neyse dur. Efendim ana kart olarak önere biliceğim bir marka var oda Turbox markası tavsiye ederim +2000fps üzerine çıkarıyorBu iki anakart arasında kaldım fps değerlerine baktım rx6700xt daha iyi ama yinede sormak istedim siz olsanız hangisini alırdınız ?
Saf kan gücü daha önemli ise sizin için 6700xtBu iki anakart arasında kaldım fps değerlerine baktım rx6700xt daha iyi ama yinede sormak istedim siz olsanız hangisini alırdınız ?
sağol reis bilgilendirme icinOnlar ana kart degıl knk ekran kartı WQEWQR neyse dur. Efendim ana kart olarak önere biliceğim bir marka var oda Turbox markası tavsiye ederim +2000fps üzerine çıkarıyor
ikisinide deneyimledim başka bilgisayarlarda ve bana göre rtx 3060 daha iyi sana göre olmayabilirDüşünmeye bağlı değil ki bu 6700xt daha iyi DAHA İYİ. Gücün bencesi olmaz her şey ortadadır.
BelliOlsun ben fanboyum
6700 xt den memnunmusun hocam 3060 yerine alınır değil miBelli
3060 ı tokatlar6700 xt den memnunmusun hocam 3060 yerine alınır değil mi