niye yetmiyormuş monitörün 2k mı ki ?hocam o da güzelde 8gb yetmeyebilir bana, şimdi gtx 1660 ti alırsam seneye rtx 5000 serisini bekleyecem
microsttutter çözümü için chrome ve discordda donanım hızlandırmayı bi kapatıp dener misingtx 1660ti alırsam 2 bin lira cebime kalıcak, rx 6700 xt alırsam 2 bin lira cebimden çıkacak. ama sorum bu değil. rx 6600 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor olsada sevdiğim hikaye tabanlı oyunlardan gram zevk alamıyorum sürekli microstutter oluyor sanki 18 fps oynuyorum. şu an gtx 960 (eski ekran kartım) kullanıyorum ve sanki model yükseltmiş gibi bir akıcılık oldu. şimdi rx 6700 xt alsam aynı sorunu yaşar mıyım? yoksa zaten çokta oyun oynamayan birisi olarak seneye rtx 5000 serisine kadar beni idare edecek gtx 1660ti mı alayım?
not performans farkı önemli değil 1 kere bu seride sıkıntı yaşadıysam diğer kartlarda da yaşar mıyım? sorun sadece benim kasada kaynaklı(nvdia kartlarda olmuyor)
yok hocam, şu an pek acelesi olmayan projeler var, blender unreal engine vs. gibiniye yetmiyormuş monitörün 2k mı ki ?
kapalı hocammicrosttutter çözümü için chrome ve discordda donanım hızlandırmayı bi kapatıp dener misin
senin psu kaynaklı sorunun olabilir oyuzden hatalarla karsılasıyorsun psu nu değişmeni tavsiye ederim daha stabil bir psu alasus dual rx 6600, farklı sistemlerde sıkıntı olmadı. benim kasada oluyor bu sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam gtx 960 ile niye olmuyor mesela o zaman. aynı oyunda hatta aynı ayarlarda?
corsair vs 650 psu, rtx 2060 da kullandım bu psu ile ama bi sıkıntı yaşamamıştımsenin psu kaynaklı sorunun var oyuzden hatalarla karsılasıyorsun psu nu değişmeni tavsiye ederim daha stabil bir psu al
amd kartlar biraz hassas bu konuda psu iyi olması lazım veyahut başka bir parça yüzünden oluyor olabilir ram vesayrecorsair vs 650 psu, rtx 2060 da kullandım bu psu ile ama bi sıkıntı yaşamamıştım
anakart değiştirdim, ram değiştirdim, önceden rx 5600 xt kullanıyordum onda da wattman hataları alıyordum. söylediğiniz gibi olabilir ama galiba ben gtx 1660ti alıp 8-9 ay idare etmeyi düşünüyorumamd kartlar biraz hassas bu konuda psu iyi olması lazım veyahut başka bir parça yüzünden oluyor olabilir ram vesayre
Bütçe nedir sahibinden param güvende ile 3060 veya 3060ti alabilirsingtx 1660ti alırsam 2 bin lira cebime kalıcak, rx 6700 xt alırsam 2 bin lira cebimden çıkacak. ama sorum bu değil. rx 6600 kullanıyorum fazlasıyla yetiyor olsada sevdiğim hikaye tabanlı oyunlardan gram zevk alamıyorum sürekli microstutter oluyor sanki 18 fps oynuyorum. şu an gtx 960 (eski ekran kartım) kullanıyorum ve sanki model yükseltmiş gibi bir akıcılık oldu. şimdi rx 6700 xt alsam aynı sorunu yaşar mıyım? yoksa zaten çokta oyun oynamayan birisi olarak seneye rtx 5000 serisine kadar beni idare edecek gtx 1660ti mı alayım?
not performans farkı önemli değil 1 kere bu seride sıkıntı yaşadıysam diğer kartlarda da yaşar mıyım? sorun sadece benim kasada kaynaklı(nvdia kartlarda olmuyor)
hocam yüreğim yanar sırf kasma gitsin diye 1500-2000 vermek istemiyorum, bu sene sonu ya da seneye 5000 serisi 16gb vramli bir kart almak niyetim.Bütçe nedir sahibinden param güvende ile 3060 veya 3060ti alabilirsin
Bütçe nedir yardımcı olmak isterim ekran kartını elden çıkarman lazım heralde amahocam yüreğim yanar sırf kasma gitsin diye 1500-2000 vermek istemiyorum, bu sene sonu ya da seneye 5000 serisi 16gb vramli bir kart almak niyetim.
Temiz bir format atıp tekrar dener misin hocamoyunlardaki fps ve furmark, passmark skorları olması gerektiği gibi görünüyor, ama %0.1 fps değerleri yerlerde