The Batman
80+ Silver
alla halla harbi mi 4060 tinin bundan haberi var mışuanda rttx 4060 ti ile de kapışabiliyor rx 6700xt öyle düşün.
alla halla harbi mi 4060 tinin bundan haberi var mışuanda rttx 4060 ti ile de kapışabiliyor rx 6700xt öyle düşün.
Evet var. %7-8 civarı fark var.alla halla harbi mi 4060 tinin bundan haberi var mı
bu durum çok ilginç degil mi ?
Bence ilginç. RX 7600 de 4060Ti' da çok güçsüz çıktıbu durum çok ilginç degil mi ?
3060 ti aldım gayet memnunum6700XT'nin rakibi 3070. Kıyaslamak bile saçma. Kararsız sürücü problemi çok düşük ihtimal ki çözmeside basit. 3060 Ti alarak hem daha fazla para verirsin hem daha az performans alırsın. Aksini iddaa eden şanssız arkadaşlara sabır diliyorum.
Seçimimizi imzamizda belli ettik hocam daha fp bence şuanda he nvidanın diğer ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsan olay farklı.Baya iyi yanı sence hangisi
bence çok çok farklılık yok dlss 3.0 harici 3 bin serisi ile yazık olmuş 4060 ti ye fiyatları düşer 3,4 aya 12 kdan satılmaz.alla halla harbi mi 4060 tinin bundan haberi var mı
katılıyorum sürücü problemi hiç çekmedim ve çok tuhaf şekilde çok daha serin bir kart nvida 3 bin serisine göre.6700XT'nin rakibi 3070. Kıyaslamak bile saçma. Kararsız sürücü problemi çok düşük ihtimal ki çözmeside basit. 3060 Ti alarak hem daha fazla para verirsin hem daha az performans alırsın. Aksini iddaa eden şanssız arkadaşlara sabır diliyorum.
Bundan 1 ay öncesine kadar ryzen 5500 rx6600 lu sistem kullaniyordum kardeşime verip 3060ti a geçiş yaptım. 6600 de wattman hatalari ani fps droplari takılmalar biryerden sonra oyun zevkimi kaçırdı. 6600 daha serindi evet daha ucuzdu evet ama stabil bir kart değildi mesela Star wars battlefront 2 de kamino haritasında sürekli droplar yaşıyordum. Şuan çok memnunum biraz daha fazla para verip stabil bir kart almayı tercih ederimSeçimimizi imzamizda belli ettik hocam daha fp bence şuanda he nvidanın diğer ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsan olay farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence çok çok farklılık yok dlss 3.0 harici 3 bin serisi ile yazık olmuş 4060 ti ye fiyatları düşer 3,4 aya 12 kdan satılmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
katılıyorum sürücü problemi hiç çekmedim ve çok tuhaf şekilde çok daha serin bir kart nvida 3 bin serisine göre.
msı gamingx sürümü var günde 4,5 saat yoruyorum hüç sorun almadım hocam ne waatman nede başka bişi.Bundan 1 ay öncesine kadar ryzen 5500 rx6600 lu sistem kullaniyordum kardeşime verip 3060ti a geçiş yaptım. 6600 de wattman hatalari ani fps droplari takılmalar biryerden sonra oyun zevkimi kaçırdı. 6600 daha serindi evet daha ucuzdu evet ama stabil bir kart değildi mesela Star wars battlefront 2 de kamino haritasında sürekli droplar yaşıyordum. Şuan çok memnunum biraz daha fazla para verip stabil bir kart almayı tercih ederim