yani ekran kartı süper bir ekran kartı driver konusunda bir tık geri kalıyor amd ama yeni nesil kartlarda pek olmuyor artık arada uçuk fark varsa tabi ki 6700XTMerhaba Arkadaşlar arkadaşıma sistem alacağız sizce ekran kartı hangisi olmalı hangisi daha iyi oyunlarda fazla fps verir
dlss 2.0 denen şey o kadarda abartılacak bir şey değil yani kartın sıcaklığını arttırıyor ama fsr da güzel değil biraz daha gelişmesi lazımGüç olarak birbirlerine yakın gpu'lar. Yani dlls fsr rt kapalıyken bu iki gpu'yu kafa kafaya vurduğunuzda benzer sonuçlar alırsınız. Bazı oyunlarda 6700 xt 5 10 fps fazla verse de çoğu oyunda rtx 3070 5 10 fps fazla veriyor. Ama nvidia tarafında RT performansı çok daha iyi. Ayrıca nvidia dlss FSR'ye göre daha iyi çalışıyor. Aradaki fiyat farkı önemsizse RTX 3070 alınabilir ama bütçe kısıtlıysa RX6700xt tercih edilebilir. Bu arada fiyat olarak 3070'in rakibi 6700 xt değil RX6800. Ona göre kıyaslama yapmanız daha faydalı olacaktır.
Hocam aslında bana sorarsan FSR ile dlss 2.0 arasındaki görüntü farkı (detayların kaybolması) hiç önemli bile değil ama sonuçta detaylarda kayıplar oluyor. Arkadaşı yanlış yönlendirmek istemediğim için belirttim. Belki onun için önemli olabilir.yani ekran kartı süper bir ekran kartı driver konusunda bir tık geri kalıyor amd ama yeni nesil kartlarda pek olmuyor artık arada uçuk fark varsa tabi ki 6700XT
Mesaj otomatik birleştirildi:
dlss 2.0 denen şey o kadarda abartılacak bir şey değil yani kartın sıcaklığını arttırıyor ama fsr da güzel değil biraz daha gelişmesi lazım
İki üc fps daha zala diye amd almani onermem amdnin kartları genelde sıkıntılı kartlar nvidia al rahatina bakMerhaba Arkadaşlar arkadaşıma sistem alacağız sizce ekran kartı hangisi olmalı hangisi daha iyi oyunlarda fazla fps verir
10 senedir AMD kullanıyorum 3 farklı bilgisayarda bir kere sorun yaşamadım.İki üc fps daha zala diye amd almani onermem amdnin kartları genelde sıkıntılı kartlar nvidia al rahatina bak
Bende kullandim knk sen seviyorsan bir sey diyemem saygı duyarim bana nvidia daha mantikli geliyor10 senedir AMD kullanıyorum 3 farklı bilgisayarda bir kere sorun yaşamadım.
Fiyat performans olarak şu an AMD daha önde fakat tabi özel olarak Nvidia almak isteniyorsa okay yani bişey diyemem.Bende kullandim knk sen seviyorsan bir sey diyemem saygı duyarim bana nvidia daha mantikli geliyor