rx 6700xt kazım oranı rx5700xt kötü alıcaklarını zannetmiyorumsöylemiyeydin iyiydi şimdi aç gözlü miningciler onu da alacak
6000' de driver sorunu yok kiDriver sorunları coming![]()
kesinlikleDriver sorunları coming![]()
En az 10K diyorumGüzel bir kart piyasaya çıkış yapacağı fiyatı merak ile bekliyorum.
Nvidia Fanboylar gelmişDriver sorunları coming![]()
5000 serisinde'de başlarda yoktu amd başaramıyor malesef driver işini6000' de driver sorunu yok ki
Yok be kardeşim 2 yıl rx 5700 mağduru diyelimEn az 10K diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvidia Fanboylar gelmiş
dsotum sende amd fanboyu olma bu kadar nvidia amd çok çok daha üstün 3090 ile bunu kanıtladı zatenEn az 10K diyorum
Nvidia Fanboylar gelmiş
Ben AMD fanboyu falan değilim RTX 3060 < RX 6700 XT kimse boş yapmasın 3070 ten bile fazla FPS veriyor bazı oyunlardak
dsotum sende amd fanboyu olma bu kadar nvidia amd çok çok daha üstün 3090 ile bunu kanıtladı zaten
RX 6000' de driver sorunu gösterir misin?5000 serisinde'de başlarda yoktu amd başaramıyor malesef driver işini
Yok be kardeşim 2 yıl rx 5700 mağduru diyelim![]()
PSU kablon Y şeklinde miydi?AMD ekran kartından vazgeçtiğim anı paylaşıyorum rx 5700 ekran kartımda arada ekran kararması ve restrat sorunları yaşıyordum power güç kablosunu 3'lü prizden çekip direk prize takınca sorunların çözüldüğünü gördüğümde vazgeçtim.
Değil bahsettiğin olayı biliyorum daha sonra AMD SOFTWARE BİR HATA İLE KARŞILAŞTI BUNU BİZE RAPORLAMAK İSTER MİSİNİZ sorunu başladı miningcilere 9.500TL karşılığında satıp yüzüm güldü.RX 6000' de driver sorunu gösterir misin?
PSU kablon Y şeklinde miydi?
bak 1 kişi daha çıktı mağdur ben diyorum driver beceremiyo keremcimAMD ekran kartından vazgeçtiğim anı paylaşıyorum rx 5700 ekran kartımda arada ekran kararması ve restrat sorunları yaşıyordum power güç kablosunu 3'lü prizden çekip direk prize takınca sorunların çözüldüğünü gördüğümde vazgeçtim.
ilerde çıkar sonra düzelir sonra gine çıkarRX 6000' de driver sorunu gösterir misin?
PSU kablon Y şeklinde miydi?
Bu durumda sorunu niye kartta arıyosun priz de neden aramıyorsun?Değil
5700 çıkalı 1 yılı geçti ama sen bilirsin. 6000 bu 5000 değil.bak 1 kişi daha çıktı mağdur ben diyorum driver beceremiyo keremcim
ilerde çıkar sonra düzelir sonra gine çıkar