coil whine sesi miRx 6700 ekran kartında FPS 160 in üzerine çıkınca cızırtı sesi geliyor FPS yi likitkeyincensorun çıkmıyor sebebi nedir acaba ikinci el yeni aldım kartıc
Fan kabloya ufak bir temas ederde böyle şşşş diye bir ses çıkar ya onun cızırtılı halicoil whine sesi mi
coil whine sesi muhtemelen, ekran kartına undervolt yapıp belki sorunu çözersiniz fps limitlemek yerineFan kabloya ufak bir temas ederde böyle şşşş diye bir ses çıkar ya onun cızırtılı hali
coil whine sesi yüksek güç tüketimine sahip bütün kartlarda olur kısaca bir zararı yok.Rx 6700 ekran kartında FPS 160 in üzerine çıkınca cızırtı sesi geliyor FPS yi likitkeyincensorun çıkmıyor sebebi nedir acaba ikinci el yeni aldım kartı
Denerim teşekkür ederimcoil whine sesi muhtemelen, ekran kartına undervolt yapıp belki sorunu çözersiniz fps limitlemek yerine
Teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icincoil whine sesi yüksek güç tüketimine sahip bütün kartlarda olur kısaca bir zararı yok.
Coil Whine sesi o. Çoğu kart yüksek FPS de yapıyor ben de bir oyunda 700FPS alınca fark etmiştimRx 6700 ekran kartında FPS 160 in üzerine çıkınca cızırtı sesi geliyor FPS yi likitkeyincensorun çıkmıyor sebebi nedir acaba ikinci el yeni aldım kartı
Coil Whine sesi o. Çoğu kart yüksek FPS de yapıyor ben de bir oyunda 700FPS alınca fark etmiştim![]()
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinFurmarkta test yap test sırasında space tuşuna bas 2000 3000 5000 fps olacak o zaman karttan çıkan ciyaklamayı duyarsın işte o coilwhine