Çözüldü✓ Rx 6700xt için hangi marka modeli seçmeliyim?

Xfx merc sapphire nitro ve powercolor reddevil kesinlikle onerecegim 3 model. Asus rog tamamen balon bir model cw sorunu mutlaka yaşarsın. Alabiliyorsan sapphire nitro al en memnun olduğum modeldir kendisi.
XFX 6700xt'de başarılı değil diye biliyorum hatta en fazla ısınan modeldi o.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En iyisi Reddevil'dir ama sapphire'de alabilirsin çünkü arada 1k fiyat farkı vermeye değecek bir şey yok.

face gruplarda daha ucuza ürünler var bu fiyatlara 6800 alırsınız 6700 yerine. fiyatlar fırladı derken kimse almıyor zaten kendi kendilerine yazıp aylarca ilanlarını bekletiyorlar. istediği kadar fırlatsınlar alan yok. 6 tane kart koymustum gecen ay teklif bile zar zor geldi. yazan fiyatlara bakmayın kimsenin aldığı yok malı satmak isteyen düsünsün alıcı değil.

XFX 6700xt'de başarılı değil diye biliyorum hatta en fazla ısınan modeldi o.

En iyisi Reddevil'dir ama sapphire'de alabilirsin çünkü arada 1k fiyat farkı vermeye değecek bir şey yok.
yanlış bilgin var. xfx amd'nin asus'u gibi bir şey. nasıl giriş ve tepe model kartlar asusta varsa xfxte de aynı durum geçerli. swft en düşük modeli merc en tepe modeli. merc alınabilecek en iyi seçeneklerden birisi.

yanlış bilgin var. xfx amd'nin asus'u gibi bir şey. nasıl giriş ve tepe model kartlar asusta varsa xfxte de aynı durum geçerli. swft en düşük modeli merc en tepe modeli. merc alınabilecek en iyi seçeneklerden birisi.
Hayır 6700xt kullanıcısıyım çok araştırdım arkadaşın dediği gibi en kötü model XFX'ti. En iyileri ise RedDevil ve MSI modelleriydi hatta MSI'da yük altında 55 dereceyi geçmiyordu.

markaya göre değişir bende fsp'nin vardı yetiyordu. İşlemcide önemli

face gruplarda daha ucuza ürünler var bu fiyatlara 6800 alırsınız 6700 yerine. fiyatlar fırladı derken kimse almıyor zaten kendi kendilerine yazıp aylarca ilanlarını bekletiyorlar. istediği kadar fırlatsınlar alan yok. 6 tane kart koymustum gecen ay teklif bile zar zor geldi. yazan fiyatlara bakmayın kimsenin aldığı yok malı satmak isteyen düsünsün alıcı değil.
hocam 8.500 TL'ye 6800 baya baktım ama yok 9.750 diyorlar hep

hocam 8.500 TL'ye 6800 baya baktım ama yok 9.750 diyorlar hep
satamıyorlar hocam sorun orada. sen gördüğün fiyatı piyasa değeri sanıyorsun ama o kartlar aylarca bekliyor düşürüp satıyorlar en son. al sat işini bende yaptım bir aralar yazana bakma alan yok.

satamıyorlar hocam sorun orada. sen gördüğün fiyatı piyasa değeri sanıyorsun ama o kartlar aylarca bekliyor düşürüp satıyorlar en son. al sat işini bende yaptım bir aralar yazana bakma alan yok.
7.500 TL'ye sapphire nitro+ 6700xt alayım mı hocam bu fiyat iyi mi daha uygun bulamadım kartın içi açılmamış

7.500 TL'ye sapphire nitro+ 6700xt alayım mı hocam bu fiyat iyi mi daha uygun bulamadım kartın içi açılmamış
yani bu kartlar baya performanslı 7500tl hakkıdır ama alırken satıcıya dikkat et referans falan iste.

selamlar 6700xt 1 sene kullandım ryzen 5600 ile 500w power ile 80+ hpower marka giriş model 8+8 olduğu için ilave kablo almıştım onunda linkini alta bırakırım lazım olursa alırsın memnun kaldım ben

model olarak görseline göre sana kalmış ben 2 modelden birini alırım kesinlikle

sapphite nitro+ 3 fan 7.500 tl
Reddevil 3 fan 8.500 tl

kablo link ; https://www.amazon.com.tr/dp/B07R1K324B

O fiyata gayet alınır.Furmark testsiz almayın.Mümkünse testi yanınızdayken yapın yapamıyorsanız bir video kaydı isteyin fakat kartı da gösterdiği bir görsel bulunsun

selamlar 6700xt 1 sene kullandım ryzen 5600 ile 500w power ile 80+ hpower marka giriş model 8+8 olduğu için ilave kablo almıştım onunda linkini alta bırakırım lazım olursa alırsın memnun kaldım ben

model olarak görseline göre sana kalmış ben 2 modelden birini alırım kesinlikle

sapphite nitro+ 3 fan 7.500 tl
Reddevil 3 fan 8.500 tl

kablo link ; https://www.amazon.com.tr/dp/B07R1K324B
650w fsp var hocam 8+8 i var düşündüğünüz için teşekkür ederim

O fiyata gayet alınır.Furmark testsiz almayın.Mümkünse testi yanınızdayken yapın yapamıyorsanız bir video kaydı isteyin fakat kartı da gösterdiği bir görsel bulunsun
istediğim testi yapmaya kabul kişi internet cafe sahibi istersen sistemini getir tak kendi sisteminde test et diyor.

yani bu kartlar baya performanslı 7500tl hakkıdır ama alırken satıcıya dikkat et referans falan iste.
alacağım kişi internet cafe sahibi evime yürüme mesafesi 10 dk uzaklıkta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,915
Üyeler
183,489
Son üye
alpagu01
Geri