Yardım Rx 6700xt için monitör önerisi (2k)

hellx6

80+
Reaksiyon skoru
41
Selamlar, başlıkta belirttiğim gibi rx 6700xt kartım için monitör alacağım 2k olması ve IPS olması önceliğim, 165 Hz ve üstü olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hikaye tabanlı ve FPS oyunları oynayacağım.

Bütçem Max 9 k bu arada belirtmeyi unutmuşum

Ben düz panel kullanamıyorum bu va curvedi aldım 1 yıldır kullanıyorum.
şahsen 1 veya 0,5ms ve en az 165 Hz 170 180 olur.böyle bişey alırsın bu bütçede.Monitör indirimleri sürekli oluyor.

Ben düz panel kullanamıyorum bu va curvedi aldım 1 yıldır kullanıyorum.
şahsen 1 veya 0,5ms ve en az 165 Hz 170 180 olur.böyle bişey alırsın bu bütçede.Monitör indirimleri sürekli oluyor.
Va panel hakkında pek bilemiyorum alsam mı almassam mi diye curved olunca ghosting de fazla oluyormus

Va panel hakkında pek bilemiyorum alsam mı almassam mi diye curved olunca ghosting de fazla oluyormus
ips gibi değil tabii ki.az çok mutlaka oluyor.Tercih meselesi.Kavisliye alıştım 5 6 yıldır.Düz monitör aldım ips 10 dk kullandım geri koyup sattım

şöyle bişey var bak https://www.pttavm.com/acer-27"-qhd...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.55.6

Selamlar, başlıkta belirttiğim gibi rx 6700xt kartım için monitör alacağım 2k olması ve IPS olması önceliğim, 165 Hz ve üstü olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

Hikaye tabanlı ve FPS oyunları oynayacağım.
kanka bende de 6700xt var ve kartla iligi çözemediğim bir sorun var yardımcı olabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,651
Üyeler
186,651
Son üye
yıldız koyun
Geri