Oyunlarda çok sık drop yiyorum özellike valorant bugün asetto Corsa oynadım 100 FPS lerden bazen 50 ye falan düşüyor ekran kartının sıcaklığı maximum 76 dereceİşlemci yetersiz.
Bu nasıl sistem böyle.Ekran kartı hariç her şeyi değişirmen lazım.İ3 10100f
H510m r
16 GB ram (biri 2400 diğeri 2600 MHz)
500gb sata SSD
Everse 500w PSU
Bu sistemde Sapphire pulse RX 6700xt kullanıyorum çok peformans düşüklüğü yaşamam normal mi
O sisteme göre normal.Ekran kartı hariç her şey kötü.Yani drop yemem normal değil mi
psu ne la böyleİ3 10100f
H510m r
16 GB ram (biri 2400 diğeri 2600 MHz)
500gb sata SSD
Everse 500w PSU
Bu sistemde Sapphire pulse RX 6700xt kullanıyorum çok peformans düşüklüğü yaşamam normal mi
Normal islemci cacik ssd cacık. Bunlari degistirince psu ve anakartta değişmeli. Everest psuya iyi guveniyorsunuz ne diyim.Yani drop yemem normal değil mi
Kötü olduğunu biliyorum ekran kartını tabletim ile takas edip almıştımO sisteme göre normal.Ekran kartı hariç her şey kötü.
psu ne la böyle
Hocam hepsini değiştirince sistem kesin akar değil mi ekran kartında bir problem olduğunu düşünmeye başladım çünküNormal islemci cacik ssd cacık. Bunlari degistirince psu ve anakartta değişmeli. Everest psuya iyi guveniyorsunuz ne diyim.
Tamam gayet normal yazdıgım gibi işlemci zayıf ekran kartını besleyemiyor.Oyunlarda çok sık drop yiyorum özellike valorant bugün asetto Corsa oynadım 100 FPS lerden bazen 50 ye falan düşüyor ekran kartının sıcaklığı maximum 76 derece
İ3 12100f falan olsa sorun ortadan kalkar mi yani 10.nesil ile aralarında devasa bir fark varmıTamam gayet normal yazdıgım gibi işlemci zayıf ekran kartını besleyemiyor.
En az i5 12400f almalısın.İ3 12100f falan olsa sorun ortadan kalkar mi yani 10.nesil ile aralarında devasa bir fark varmı