Bende 650w ile kullanıyorum yeter ama senin PSU markasını bilmiyorumekran kartini siparis verdim fakat psu alicak param kalmadi o yuzden eski ekran kartimla kullandigim Aigo 650w 80+ Bronze psu'mu kullansam bir sikinti cikar mi rx 6800'de max 1-2 ay kullanicam zaten.
ekran kartini siparis verdim fakat psu alicak param kalmadi o yuzden eski ekran kartimla kullandigim Aigo 650w 80+ Bronze psu'mu kullansam bir sikinti cikar mi rx 6800'de max 1-2 ay kullanicam zaten.
650 Watt Olması Önemli Değil Önemli Olan 12V Kanalının Vaad Edilen Değerleri Vermesi .Bende 650w ile kullanıyorum yeter ama senin PSU markasını bilmiyorum
zaten 1080p'de oynicam yukte bindirmem cok650 Watt Olması Önemli Değil Önemli Olan 12V Kanalının Vaad Edilen Değerleri Vermesi .
İdarelik Kullanılabilir .
12v kanalindan 587 watt verebiliyormus psu650 Watt Olması Önemli Değil Önemli Olan 12V Kanalının Vaad Edilen Değerleri Vermesi .
Biliyorum onun için psu markanı bilmiyorum dedim zaten.650 Watt Olması Önemli Değil Önemli Olan 12V Kanalının Vaad Edilen Değerleri Vermesi .
Biliyorum onun için psu markanı bilmiyorum dedim zaten.
Gamepower psu ile içleri aynı düşük watt kalitesiz psu wattman sorunu oluşturabilir önermiyorum.ekran kartini siparis verdim fakat psu alicak param kalmadi o yuzden eski ekran kartimla kullandigim Aigo 650w 80+ Bronze psu'mu kullansam bir sikinti cikar mi rx 6800'de max 1-2 ay kullanicam zaten.