RX 6900 XT FPS Sorunu

Reaksiyon skoru
21
Merhaba arkadaşlar.
Daha önce PUBG de 170-180 fps alırken şuab 110-120 fps hatta 60fps e kadar düşüyor oyun.
Önceden MSİ x570 Gaming Plus anakart vardı. Şimdi Asus x570 E Gaming anakartına geçtim ve yeniden kurulum yaptım. Anakartı değiştirdikten sonra oyunlarda fps im bariz bir şekilde düştü. Call of duty de bile takıla takıla oynuyorum.
Ek olarak ta bilgisayarda sürekli usb söküyormuşum gibi ses geliyor. Ses gelirken drop yaşıyorum.

Anakartı değiştirdikten sonra MSI için uyumlu ramlar almıştım. Bu ramlar Asus X570 in uyumluluk listesinde görünmüyor. FPS yi etkilermi bilmiyorum.

Kullandığım sistem
Asus X570 E Gaming Anakart
AMD Ryzen 5900x
RX 6900 XT
Corsair 3200 MHZ Ram

Bence hocam bir virüs taraması yapın bir kaç programdan.CPU ve GPU kullanımlarınıza bir bakın fazla ise şahsen ben mining tarzı virüsten şüphelendim bilgisayarınız gayet iyi bence

Bence hocam bir virüs taraması yapın bir kaç programdan.CPU ve GPU kullanımlarınıza bir bakın fazla ise şahsen ben mining tarzı virüsten şüphelendim bilgisayarınız gayet iyi bence
kontrol ediyorum hocam. tekrar. eset kullanıyorum. taramayı başlatıtım.

Oyundayken bilgisayarınız işlemcinizin ve ekran kartınızın ne kadarını kullanıyor bunlara baktınız mı ?

BIOS'unuz güncel mi?
5000 serisinin USB bağlantı kopma sorunları var, güncelleyip tekrar deneyin.
evet güncel hocam. dün biosuda güncelledim. sorun düzelmedi. Bios güncelleme sonrası sam i tekrar açtım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyundayken bilgisayarınız işlemcinizin ve ekran kartınızın ne kadarını kullanıyor bunlara baktınız mı ?
10 dakikaya atıyorum hocam. msi afterburner dan görüntü atarcağım

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce PUBG de 170-180 fps alırken şuab 110-120 fps hatta 60fps e kadar düşüyor oyun.
Önceden MSİ x570 Gaming Plus anakart vardı. Şimdi Asus x570 E Gaming anakartına geçtim ve yeniden kurulum yaptım. Anakartı değiştirdikten sonra oyunlarda fps im bariz bir şekilde düştü. Call of duty de bile takıla takıla oynuyorum.
Ek olarak ta bilgisayarda sürekli usb söküyormuşum gibi ses geliyor. Ses gelirken drop yaşıyorum.

Anakartı değiştirdikten sonra MSI için uyumlu ramlar almıştım. Bu ramlar Asus X570 in uyumluluk listesinde görünmüyor. FPS yi etkilermi bilmiyorum.

Kullandığım sistem
Asus X570 E Gaming Anakart
AMD Ryzen 5900x
RX 6900 XT
Corsair 3200 MHZ Ram
oyundayken sitemin ne kadarı kullanılıyor bir bakın işlemci ve ekran kartı tam performansda çalışıyormu işlemcinin Mhz değeri olması gerektiği gibimi kontrol edin bazen olması gereken değerin altında çalışabiliyor benim başıma gelmişti

Geri