Neler Yeni

RX 6900 XT FPS Sorunu

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Alıntıyı görüntüle
CPU'nun şu an yaptığımız işlemle pek alakası yok ama yine de şuradan "Extreme Performance" seçip CPU Fanı %100 e alayım mı?

Alıntıyı görüntüle

2. olarakta şu kasa üzerindeki fan ayarları CPU ya mı etki ediyor GPU ya mı bunu "HİGH" seçeneğine almama gerek var mı?
CPU için auto ayarları önermem PBO + Curve ile en iyi ayarı bulmak lazım. Kasadaki ile ilgili hiçbir fikrim yok

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
CPU için auto ayarları önermem PBO + Curve ile en iyi ayarı bulmak lazım. Kasadaki ile ilgili hiçbir fikrim yok
PBO + Curve tam olarak ne oluyor?
1623770655249.png

Bir de bir süre oynadım testi gerçekleştirdim sonuçlar bu şekilde

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
PBO + Curve tam olarak ne oluyor?
Alıntıyı görüntüle
Bir de bir süre oynadım testi gerçekleştirdim sonuçlar bu şekilde
Pek istediğim sonucu alamadım aslında. Bir ara isterseniz anydesk ile bağlanıp bizzat bakabilirim. Daha performanslı olmuş ama bir tık daha sıcak sanki

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Pek istediğim sonucu alamadım aslında. Bir ara isterseniz anydesk ile bağlanıp bizzat bakabilirim. Daha performanslı olmuş ama bir tık daha sıcak sanki
Olur hatta çok sevinirim ne zaman müsait olursanız DC üzerinden ulaşabilirsiniz. DC deki ismimde aynı zaten bir de benim en çok canımı sıkan şey şu fps drop onu düzeltsem çok iyi olacak ama çözümünü bulamadım siz de bilmiyorsunuz değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu başlığı açan arkadaşa yardımcı olup sorununu düzeltmişsiniz de temiz kurulum yapmaktan kastınız tam olarak ne PC yi formatlayıp Windowsu tekrar yüklemek mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu yazıyı sonradan ekledimde galiba görmediniz tekrar yazıyorum rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Soru: Bu başlığı açan arkadaşa yardımcı olup sorununu düzeltmişsiniz de temiz kurulum yapmaktan kastınız tam olarak ne PC yi formatlayıp Windowsu tekrar yüklemek mi?

Son düzenleme:
Top Bottom